Kompanija Tesla dolazi u naš komšiluk

Američka kompanija Tesla koja se bavi proizvodnjom električnih automobila rešila je da otvori svoju prvu prodavnicu na prostorima bivše Jugoslavije. Naime, kompanije je donela odluka da otvori svoju prvu prodavnicu vozila u Sloveniji, a konkurs za pojedina radna mesta već je raspisan. 

Logo i natpis kompanije Tesla

Konkurs za posao u kompaniji Tesla u Sloveniji

Raspisano je nekoliko konkursa za posao u prodavnici Tesla automobila u Sloveniji, što dovoljno govori o tome da američka kompanija ozbiljno planira da otpočne svoje poslovanje u ovom zemlji bivše Jugoslavije. 

Naime, kada je reč o pozicijama za koje se oglas raspisuje, jedne se odnose na vođenje poslovanja, trgovinu i slično dok su drugi poslovi fokusirani na kontaktiranje posetioca, davanje saveta i objašnjavanje nejasnoća u vezi sa njihovim automobilima.

Iz ovoga je lako zaključiti da su oglasi usmereni na sve što vodi ka prodaji, odnosno na poboljšanje tržišnog učešća same kompanije na ovim prostorima. Ono što Tesla traži od Slovenaca koji budu otpočeli rad u prodavnici jesu inovativnost, komunikacija, znatiželja i ljubav prema električnim vozilima.

Otkup polovnih automobila svih vrsta i modela

Tesla polovnjake još uvek nismo imali prilike da otkupimo, ali ukoliko vi imate neko polovno vozilo koje želite da brzo, lako i povoljno prodate, onda je pravo rešenje da se obratite našoj agenciji za otkup. Dolazimo na lice mesta u rekordnom roku, bilo da je reč o otkupu na teritoriji Beograda ili nekom drugom gradu u Srbiji. Vršimo besplatnu procenu automobila i na osnovu stanja nudimo fer i realnu cenu za vašeg polovnjaka.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem