Kawasaki NINJA ZX6R, 2006. godište, Beograd

Kawasaki NINJA ZX 6R je motor klase 600ccm u seriji NINJA sportskih motorcikala, proizveden prvi put 1995. godine od strane japanskog proizvođača Kawasaki. Nakon što je prvi put predstvaljen konstantno se nadograđivao tokom godina, a poslednji model koji se pojavio na tržištu je bio za 2022. godinu.

Zbog velike konkurencije kompanija Yamaha, Suzuki i Honda, Kawasaki je na svakom modelu vršio određene promene, a one su se ticale brzine motora i kubikaže, koja je sa 600ccm porasla na 636ccm. Izbačena je i verzija ograničene proizvodnje od 599ccm koja je predviđena za moto trke.

Prodavac Kawasaki NINJA ZX6R nas je kontaktirao u vezi besplatne procene vrednosti njegovog motornog vozila, koja je u kratkom vremenskom roku obavljena. Vlasniku vozila je odgovarala naša procena i dogovorili smo se da se nađemo na beogradskoj opšini Zvezdara radi obavljanja kupoprodajnog procesa.

Kawasaki NINJA ZX6R karakteristike:

  • Godište: 2006.
  • Tip: Sport/Super sport
  • Kilometraža: 60.000 km
  • Kubikaža: 636 cm3
  • Snaga: 96/131 kW/kS
  • Broj cilindara: 4
  • Tip hlađenja motora: Vodeno hlađenje
  • Menjač: manuelni

Kako je tekao proces otkupa?

Zeleni kavasaki motor parkiran

Proces otkupa tekao je rutinski. Nakon što smo se našli na opštini Zvezdara u ranim prepodnevnim časovima, prvo smo kratko porazgovarali sa prodavcem motora, a zatim i pogledali stanje vozila.

Vozilo je bilo u dobrom stanju, kao što je prodavac i naglasio. Jedino što je na motoru bilo sporno je nedostatak prednjeg oklopa motora, ali nam je to unapred bilo saopšteno. Nakon razgovora, obavili smo test vožnju koja je prošla u najboljem redu, kao što je i bilo očekivano.

Nakon probne vožnje, predložili smo cenu koju smo prethodno procenili, bez izmena. Iako motor nije imao oklop, cenu nismo menjali zbog guma koje su bile potpuno nove.

Vlasnik je prihvatio cenu od 3500 evra, pa smo na licu mesta obavili proces kupoprodaje i prodavcu motornog vozila isplatili novačanu nadoknadu.

Da li i vi razmišljate o prodaji svog motora?

Ukoliko vam je potreban otkup automobila ili motora, možete nas kontaktirati bez obzira u kom gradu u Srbiji se nalazite.

Povoljnost po kojoj se ističemo i koju vlasnici vozila izuzetno cene je besplatna procena vrednosti vozila.

Jedino što treba da učinite je da nas kontaktirate, pošaljete informacije o svom vozilu, a mi ćemo u najkraćem vremenskom roku izvršiti procenu.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem