Sajam automobila u Beogradu “DDOR BG Car Show” počinje sutra

Sajam automobila u Beogradu – „DDOR BG CAR SHOW“ se održava svake druge godine na beogradskom sajmu, pa imamo priliku i 2016. godine da vidimo šta sveže stiže iz automobilske industrije. Ono što organizatori najavljuju, jeste veliki broj premijera za beogradski Sajam automobila.

Na ovogodišnjem beogradskom automobilskom Sajmu “DDOR BG Car Show”, koji se održava zajedno uz Međunarodni sajam motocikala, će se predstaviti više od 300 izlagača iz dvadeset zemalja, pri čemu će premijerno biti predstavljeno 40-ak automobila. Sajam će trajati od četvrtka 17. marta do srede 23. marta. Subota 19. mart je rezervisana za festival oldtajmera, koji kreće na Sajmu.

Ženevski automobilski sajam je događaj koji privlači ogroman broj svetskih posetioca, i predstavlja najprestižniji sajam automobila na svetu, pa je prednost DDOR Bg Car Show sajma automobila upravo to što stiže odmah nakon Ženevskog. To znači da će veliki broj premijera održanih u Ženevi, biti dostupno i u Beogradu.

Posebno se najavljuje Bentli koji će se po prvi put naći na domaćem tržištu. Takođe uz prestižni automobil Bentli, moćićete da vidite i automobil na vodonik Tojota Mirai, koji je pravljen tako da je ide na futurističko gorivo, vodonik. Automobili koji idu na vodonik bi trebalo da budu budućnost automobilske industrije, zarad zaštite životne sredine. Reciklaža automobila je onda jedina briga koja preostaje, međutim vlasnicima ove Tojote sigurno neće biti potreban otkup automobila za auto otpad i reciklažu.

Ovogodišnji sajam automobila takođe predstavlja još jedan inovativni automobil, u pitanju je vozilo Sirma, proizvedeno od strane Evropskog instituta za Dizajn u Torinu. Dizajn je zaista na nivou, a što se tiče ostalih premijera, najavljeni su novi Mercedes E klase, Ford Mustang, Opel Astra, Reno Talisman, Reno Megan, Kia Sportage, nova Toyota Prius, mazda MX-5, čuveni Audi Q7 i mnogi drugi.

Motocikli će biti predstavljeni uz standardne jake brendove kao što su Harley Davidson, Honda, Suzuki, Sprint, Yamaha, BMW uz povratnike Ducati i Kawasaki, kada su u pitanju jači motori, i sa druge strane Gilera, Aprilia, Piaggio, Vespa i druge vrste motora.

Kao što smo pisali prošle godine u ovo doba, tokom februara i marta 2015. je beležen rast prodaje novih automobila u Srbiji, što se nastavilo i u globalu do kraja godine, a što se dogodilo prvi put nakon 2008. godine i kobne ekonomske krize. Slično se očekuje i ove godine, pa se organizatori ovog Sajma automobila u Beogradu nadaju da će biti prilike da građani Srbije kupe nove automobile i 2016. godine. To je jedan od razloga zbog kojih je i primetan veći broj izlagača koje ćete moći na Beogradskom sajmu da vidite.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem