Šta nas očekuje na sajmu automobila u Parizu 2018. godine?

Pariski sajam automobila 2018. godine je rezervisan za kraj leta i uvek nam nakon letnje pauze prikaže veliki broj novih modela na kojima su kontruktori vredno radili tokom vrelih dana. Drugi najveći Evropski sajam autmobila počinje 2. Oktobra.

Nakon ženevskog sajma automobila, ovo je druga velika prilika za svetske proizvođače da se pokažu na evropskom tržištu. Na pairskom sajmu 2017. godine su debitovali Land Rover Discovery, Nisan Micra i Volkswagen ID koncept.

Ove godine, na žalost nećemo videti nikakve novine pojedinih velikih proizvođača kao što su Volkswagen, Ford, Volvo i Nissan. Njihovo odsustvo pokušaće da iskoriste ostali brendovi tako što će svoje nove automobile predstaviti na ovom prestižnom sajmu.

Audi A1 2018

Kompanija Audi je započela proces predstavljanja ovog malog gradskog autmobila putem društvenih mreža. Iako je veliki broj informacija i izgled autmobila već predstavljen, potpuni doživljaj i celokupan koncept ovog autmobila biće predstavljen na samom sajmu.

Restilizovani Audi A4 2018

Audi ove godine unapređuje nekoliko modela svojih automobila pomoću oštrijeg izgleda i više standardne opreme. Sama prodaja ovog modela će započeti tokom leta 2018 godine, ali debitovanje na nekom od sajmova je rezervisano za Pariz. Više o restilizovanoj verziji Audi A4 smo već pisali.

BMW serije 3

Ovaj automobil se pojavljuje kao žestok odgovor BMW-a na Mercedesovu C klasu koja je preuzela primat na tržištu. Ljudi iz Minhenskog giganta se nadaju da će upravo novi model ovog popularnog automobila vratiti tržišni udeo u ovom segmentu.

Prostraniji BMW X4 2018

Ovaj model je svoj debi već doživeo, ali će svoje prvo sajamsko predstavljanje doživeti u Parizu. Ono što donosi je novi sveži izgled, i arhitekturu koju deli sa znatno većim modelima kao što su modeli iz serija 5 i 7 što ga čini znatno većim od svog prethodnika.

Konačno novi BMW Z4

Dugo se očekivao izlazak novog modela ovog sportskog kabrioleta. U Parizu se pojavljuje kao odgovor na osvežene modele glavnih rivala, Porsche Boxster-a i Merces-Benz SLC-a. BMW kaže da je fokus bio na dinamičkim sposobnostima automobila kao i na potpuno drugačijem izgledu u odnosu na prethodnika.

Citroen DS 3 Crossback

Citroenov pohod na tržište SUV modela se nastavlja novim DS 3 modelom koji je predstavljen kao rival BMW-a X1 i Jaguar-a E-pace. Još uvek nije predstavljen izgled, ali se naznake mogu naći u DS X E-tense konceptu koji je predstavljen nešto ranije ove godine.

Potpuno novi Kia Proceed

Od ovog automobila se očekuje da zameni stari model koji se često preprodavao u našoj agenciji. Za sada je jedino viđen koncept ovog automobila. Sudeći po njemu, možemo očekivati atraktivan automobil sa potpunom promenom dimenzija automobila.

Mercedes-AMG A35 sa 300 konjskih snaga

Mercedes je najavio da prodaja ovog modela otpočinje tokom prvih meseci 2019. godine. Ovaj hečbek od 300 konjskih snaga se najavljuje kao veliki rival automobilima kao što su Audi S3 i Volkswagen Golf R.

Pežo 508 SW 2018

Prehodni model ovog automobila je bio pravi pogodak i pokupio je razna priznanja za svoj dizajn, kvalitet i funkcionalnost. Od novog modela se očekuje da donese oštriji izgled i svakako je da će se Francuski proizvođač potruditi da baš u Parizu predstavi još bolji model ovog automobila.

Novi Porsche Macan prvi put nakon 2018

 

Za ljubitelje Porsche terenaca i kupce sa dubljim džepom tu je najmanji SUV model ovog nemačkog proizvođača. Ovo je prvo osveženje izgleda ovog SUV-a od njegovog predsavljanja 2014. godine.

Skoda Karoq Scout off-road

Skoda Karoq je već prestavljena tokom prethodne godine, ali ono što donosi novi model koji nosi reč Scout u svom nazivu je potpuni off-road paket opreme koji je spreman i za najveće izazove van puta. Pogon na četiri točka dolazi kao standard zajedno sa mogućnošću izbora dva dizel i jednog benzinskiog agregata. U našoj agenciji Škoda spada u grupu automobila koje smo do sada otkupili.

Suzuki Jimny 4×4

Japanski proizvođač ove godine donosi nešto sasvim novo na Evropsko tržište. U pitanju je mali teranac Jimny 4×4. Njegova prodaja se očekuje u toku sledeće godine.

Novi modeli su rezervisani za sajmove, a ukoliko želite da svoj polovni automobil prodate mi vršimo otkup svih vrsta automobila po najpovoljnijim cenama.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem