Evo šta poseduje luksuzni sedan Volvo S90 Excellence

Volvo je proizvođač automobila sa autoritetom. Oduvek se znalo šta je Volvo, šta se od njega može očekivati i zašto se kupuje. Klasa za sebe. E pa to je šveđanin pokazao i ovaj put, nakon što je u Šangaju predstavljen najnoviji Volvo S90 Excellence. Pogledajte šta sve sadrži ovaj luksuzni sedan, i zbog čega je privukao toliko pažnje.

Luksuzni sedan Volvo s90 excellence

Volvo S90 Excellence – za besprekorno putovanje

Kao što smo rekli iznad, Volvo S90 Excellence je namenjen ljudima kojima je potrebna maksimalna udobnost, komfor i vrhunski doživljaj vožnje. Kao luksuzni sedan, naravno da se očekuje da ovo vozilo neće voziti sami vlasnici već njihovi šoferi, pa je pored udobnosti za vozača, koji dobija maksimalni nivo užitka u vožnji, pažnja usmerena na udobnost i bezbednost putnika.

Neprevaziđena snaga i bezbednost Volvoa

Volvo je svoju reputaciju razvio kao vozilo koje garantuje maksimalnu bezbednost na putu. Svi paketi novog S90 će zato posedovati sistem za detekciju velikih životinja koje bi se mogle pojaviti na putu ispred vas, a koje mogu biti veoma opasne u slučaju slabije vidljivosti i preglednosti puta.

Naravno, tu je i polu-automatizovani sistem za pomoć vozaču pri velikim brzinama, radi lakšeg upravljanja.

Volvo s90 excellence beli

Da velike brzine mogu dostići, obezbediće više različitih verzija motora koji će pokretati luksuzni sedan Volvo s90:

Volvo S90 Excellence – simbol luksuza

Luksuzni momenat ukombinovan sa udobnošću je postignut na neuobičajen način. Naime, novi Volvo S90 automobil ne poseduje suvozačevo sedište. Ovaj potez bi trebalo da omogući vlasniku automobila, dovoljno prostora da se ispruži, odmori i neometano radi dok stiže na svoje odredište. Kul, zar ne?

Međutim, ovo nije jedina zanimljiva prednost najnovijeg Volvoa. Na primer, Volvo S90 će posedovati i dve različite vrste držača za čašu (cupholder), pri čemu će jedan biti dogrevan, a jedan potpuno hladan, u zavisnosti od toga šta putnik pije. Niko ne želi kafu koja će se očas posla ohladiti u kolima.

Volvo s90 Excellence displej bez sedišta suvozača

Takođe Volvo s90 Excellence poseduje i radni sto na rasklapanje, koji je posebno pogodan za poslovne putnike, zatim luksuzne ručno pravljene čaše od kristala, odmor za noge i veliki displej za različite potrebe.

Predpremijera u Šangaju i proizvodnja od 2017.

Naime, kako je u pitanju drugi po redu automobil koji Volvo proizvodi u Kini, odakle će ga izvoziti širom sveta, prototip automobila je predstavljen u Šangaju malo pre javne premijere na Salonu automobila u Guanžou. Sledeće godine otpočinje proizvodnja S90 Excellence-a u kineskom gradu Daqing-u.

Ako je sudeći prema izjavama Volvoovog direktora, Kina će im biti važan strateški partner u ostvarivanju poslovnih ciljeva. Kina bi trebalo da doprinese ostvarenju zacrtanog cilja da do 2020. godine proda više od 800.000 svojih automobila. Optimistično, ali ne i nerealno.

Ako vi posedujete automobil koji zbog nedihtovanja prozora isključivo hladi vaše piće koje morate držati u ruci dok vozite, slobodno nam prodajte automobil i počnite da punite kasicu prasicu za luksuzni Volvo S90 Excellence.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem