Električni skuter Piaggio 1 – idealno rešenje za kratke gradske vožnje

prikaz prednjeg fara crnog skutera

Jedan od vodećih brendova na tržištu skutera odlučio je da ponudi veoma praktično rešenje za vožnju po gradu na dva točka i to na električni pogon.

Električni skuter Piaggio 1 ima uklonjivu bateriju sa dometom od 48km, zbog čega se mnogi kritičari pitaju da li je to dovoljno za urbane gradske uslove?

Šta je zapravo skuter Piaggio 1?

Skuter pod nazivom Piaggio 1 je po mišljenju mnogih neka vrsta prekretnice u svetu električnih prevoznih sredstava na dva točka, uprkos tome što dolazi od proizvođača poznatog po svojim skuterima na gorivo.

Moderan dizajn privlači mlade kupce, dok je sasvim prilagođena cena još jedna od pogodnosti koje ovaj model krase. Preciznije govoreći, predstavlja samo jedan od modela koju je Piaggio Group najavio za narednih nekoliko godina.

Omogućava veoma praktičnu i efikasnu gradsku vožnju, kao i svaki mali gradski skuter. Praktično je nečujan zbog svog pogona koji karakteriše sva električna vozila, u čemu se razlikuje od srodnih modela sa benzinskim pogonom.

Kakve su tehničke specifikacije modela?

prikaz električnog skutera i njegovih svetalaZapravo, postoje dve varijante Piaggio 1 modela i to prema snazi električnog motora. Osnovna verzija ima 1.2Kw motor, dok napredniji model pod nazivom Piaggio 1 Active poseduje motor od 2Kw.

Jedna od glavnih prednosti je uklonjiva baterija, što ima za cilj dopunu iste van samog skutera, zbog čega je model veoma praktičan za održavanje.

Potrebno je samo 6 sati da se baterija u potpunosti napuni. Iz kompanije garantuju da litijumska baterija gubi samo 30% svog originalnog kapaciteta nakon čak 800 punjenja.

Osnovna verzija dostiže brzinu od 40km/h, dok je kod Active modela moguće dostići 65km/h.

Razlika se pored tehničkih karakteristika posledično ogleda i u ceni, pa je tako napredniiji model za oko 500 evra skuplji sa vrednošću od oko 2800 evra.

Poseduje mali LCD ekran od 5.5 inča, koji je dovoljan za pružanje svih potrebnih informacija, kao i moderno stilizovane farove sa LED osvetljenjem.

Uz Piaggio 1 vozači ne mogu očekivati prebrzu vožnju, niti mogućnost naglih skretanja, ali će dobiti jedan sasvim moderan i skuter prilagođen gradskim uslovima, sa svim ptorebnim elementima.

Možemo slobodno reći da i tržište u Srbiji postaje sve zastupljenije kada su u pitanju električna vozila generalno, ali za sada nemamo preteranu navalu za električnim skuterima.

Prodaja starog polovnjaka je kod nas čest izbor za dolaskom do brzog keša

Čest izbor vozača na tržištu u Srbiji jeste prodaja starih automobila, kako bi brzo zaradili dodatnog novca za kupovinu novog modela. Ukoliko i sami želite da se upustite u prodaju, kontaktirajte nas!

Otkup automobila je naša uža specijalnost i posao kojim se bavimo dugi niz godina. Dobićete najbolju moguću cenu za bilo šta što imate da pnudite.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem