Električni Mustang zabeležio rekordnu prodaju

Američa kompanija automobila Ford, objavila je kako je u prva 3 meseca 2020. godine rasprodata celokupna godišnja proizvodnja električnog modela Mach E. U periodu kada je industrija automobila na žestokom udara i gotovo sve kompanije širom sveta beleže drastičan pad prodaje, pa čak i zatvaraju svoje pogone, Ford se uzdigao na impresivan način. 

Ford Mustang

Najprodavaniji električni model na svetu 

Koliko god vam možda bilo teško da poverujete, ali najprodavaniji električni model automobila na svetu, ovoga puta ne dolazi iz jedne od najuspešnijih kompanija tog tipa – Tesla, nego iz kompanije čuvenog američkog brenda Ford.

Radi se o modelu Mustang Mach E, koji je tokom prvog kvartala 2020. godine prodat u rekordnih 50.000 primeraka, što ujedno podrazumeva i ukupnu proizvodnja ovog Fordovog modela za jednu godinu.

Prve isporuke Ford Mustang Mach E modela kupci mogu da očekuju već krajem tekuće godine, a ukoliko vi sada odlučite da naručite neki model koji nije među prvima za isporuku, možete čekati i više od godinu dana dok ne postanete ponosni vlasnici ovog električnog automobila.

Otkup polovnih automobila svih modela i vrsta

Ukoliko vi imate neko polovno vozilo koje želite da brzo, lako i povoljno prodate, onda je pravo rešenje da se obratite našoj agenciji za otkup. Dolazimo na lice mesta u rekordnom roku, vršimo besplatnu procenu automobila i na osnovu stanja nudimo fer i realnu cenu za vašeg polovnjaka. 

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem