Mini Clubman JCW 2017 od 0 do 100 km/h za samo 6s

Najnoviji model iz Mini kuće, moćnih, malih automobila, Mini Clubman JCW 2017 postaje znatno snažniji u odnosu na prethodnika kada su karakteristike motora u pitanju. Kada smo kod snage, šta kažete na to da će Mini Clubman 2017 ubrzavati do 100 km/h za svega 6 sekundi? Mali, kompaktan i snažan. Evo kako će izgledati novi Mini Klabmen.

Mini Clubman JCW 2017 dizajn

Snaga motora novog Mini Clubman modela za 2017. godinu

Novi hečbek Mini model poseduje znatno snažniji motor. Mini Clubman-ov 2.0 twin-turbo motor sa četiri cilndra će razvijati pozamašnih 228 konjskih snaga koje uparene sa pogonom na sva četiri točka zaista prave razliku. Iako bi možda neki rekli da 228 ks nije nešto impresivno, ipak treba uzeti u obzir činjenicu da je ovo Mini automobil, i da sa 228 ks zapravo nadmašuje poznati Cooper S za 39 konjskih snaga, a originalni model za više od 94! To je ceo jedan automobil srednje klase, pa i više od toga.

Ova količina konjskih snaga, ukombinovana sa pomenutim 4×4 pogonom kao i ostalim kvalitetima omogućava ovom, pozamašno velikom automobilu u odnosu na druge Mini modele, da dostigne brzinu od 100 km/h za samo 6 sekundi.

Mini Clubman 2017 prednja strana izgled

Ovo znači da je svog prethodnika – Mini Clubman iz 2016., novi model Klabmena nadmašio za celu sekundu.

Motor nije jedino poboljšanje Clubman-a iz 2017.

Novi Mini Clubman poseduje poboljšani kočioni sistem sa Brembo kočnicama, zatim JCW sportske amortizere (John Cooper Works) i aerodinamičniji izgled koji dodatno poboljšava mogućnost ubrzanja. Već smo pisali kako aerodinamičnost automobila može značajno promeniti performanse.

Mini Clubman JCW novi izgled

Kada smo rekli da je automobil aerodinamičan i da proed tehničkih poboljšanja postoje i druge vizuelne promene, to znači da je novi Mini Clubman spušteniji za nešto više od 1 cm u odnosu na prethodni model. Takođe, težište automobila je poboljšano kada je Clubman JCW 2017 u pitanju. Vrata gepeka su dvokrilna.

Potencijalni kupci ovog modela mogu da odaberu i upečatljive sportske linije sa strane automobila. Takvog se nadamo da će mo i mi kroz par godina moći da otkupimo rado kroz otkup polovnjaka, ili verovatnije otkup automobila Beograd, gde se Mini automobili najviše i voze.

Mini Clubman 2017 hečbek

Takođe, enterijer Mini Clubman-a ima inovacije, a kako je u pitanju brži sportski hečbek automobil tu su i crna sportska sedišta uz brojna druga poboljšanja kao što je osvetljenje, zatim oštrije ivice dizajna vrata Mini Clubman 2017-ce i tako dalje.

Prava poslastica za ljubitelje udobne i snažne vožnje. Ovaj hečbek polu gradski polu SUV sportski automobil, sa dosta mesta u gepeku je spreman za sve ljubitelje Mini modela.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem