Chevrolet linija za 2023. godinu

Chevrolet je objavio svoju liniju za 2023. godinu u kojoj se najviše ističu novi Z06, Blazer EV i preuređeni Colorado pick-up.

Crveni Cameo Sport

Gledanje u budućnost i redefinisanje starog

Za početak 2023. Chevrolet izbacuje Corvette Z06, koji se vraća svojim korenima sa 670 konjskih snaga i V-8 motorom od 5.5 litara sa 8600 obrtaja. Iz kompanije kažu da će automobil moći da ostvari bočno ubrzanje od 1.22 g, što će biti vrlo zanimljivo videti.

Sledeći na redu je Blazer EV sa 557 konjskih snaga koji će koštati oko 45.000 dolara i imaće opcije prednjeg, zadnjeg i pogona na sve točkove. Sama cena automobila je značajno niža od Chevrolet modela iz 2022. godine. Ovaj automobil će u Americi koristiti i policija u budućnosti. 

Chevrolet je takođe izvršio preuređivanje svog poznatog Colorado pick-upa. Ovaj model sada ima dosta modernizovan enterijer i koristiće motor sa četiri cilindra. Takođe je u celini gabaritniji i biće pogodniji nego ikada za grublje terene.

Kod nas je obustavljena prodaja novih Chevrolet automobila, ali servisi i dalje rade i pružaju usluge vlasnicima ovog američkog vozila. Dobra opcija za vlasnike je i prodaja Chevroleta, baš zbog toga što su sve ređi kod nas.

Plavi automobil

Da li želite da prodate svoj automobil?

Zanima vas otkup vozila? Naša agencija ima u interesu kvalitetnu saradnju sa klijentima i nastojimo da sačuvamo integritet i reputaciju koju smo stekli kroz godine uspešnog rada sa otkupom automobila. 

Za više informacije i najbolje ponude na tržištu, pozovite nas da izvršimo besplatnu procenu vrednosti vašeg vozila i dogovorimo saradnju.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem