Alfa Romeo unapredio svoje modele – Giulia i Stelvio Quadrifoglio

Italijanska automobilska kompanija Alfa Romeo odlučila je da za 2020. godinu, posle standardnih varijanti modela Giulia i Stelvio, osveži i unapredi top verzije sa oznakom “Quadrifoglio”. Unapređenja se uglavnom odnose na “kozmetiku” samog vozila, odnosno na vizuelno poboljšanje ovih modela, dok je snaga motora, po kojoj su ovi modeli i bili poznati, ostala nepromenjena. 

Logo Alfa Romeo automobila

Promena na Giulia i Stelvio modelima

Među kozmetičkim promenama su nove felne, pa je tako Stelvio dobio nove 21-inčne alu felne specijalno dizajnirane za Quadrifoglio verziju. Takođe, oba modela sada imaju nešto drugačija LED stop svetla.

Proširena je i paleta boja spoljašnjosti, i to retro-nijansama. Uz doplatu možete dobiti opcije koje obuhvataju i Akrapovič izduvni sistem od titanijuma u kombinaciji sa oblogama od ugljeničnih vlakana. Giulia i Stelvio Quadrifoglio za 2020. imaju i nove volane i ručice menjača obložene kožom, a sigurnosni pojasevi sada se osim u crnoj mogu naručiti i u crvenoj ili zelenoj boji.

Kao opcija su dostupna i sportska sedišta sa električnim podešavanjem položaja, presvučena perforiranom kožom.Unapređen je i multimedijalni sistem, pa vozač sada može da prati raznovrsne podatke o trenutnim performansama motora i automobila na 8,8-inčnom ekranu.

Kada su u pitanju motori koji pogone ova vozila, aktuelni 2.9-litarski Bi-turbo V6 ostao je nepromenjen, tako da je na raspolaganju i dalje 510 konjskih snaga.

Otkup polovnih automobila svih vrsta i modela

Ukoliko vi imate neko polovno vozilo koje želite da brzo, lako i povoljno prodate, onda je pravo rešenje da se obratite našoj agenciji za otkup. Dolazimo na lice mesta u rekordnom roku, bilo da je reč o otkupu na teritoriji Beograda ili nekom drugom gradu u Srbiji. Vršimo besplatnu procenu automobila i na osnovu stanja nudimo fer i realnu cenu za vašeg polovnjaka.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem