Vlasniku novi automobil nakon što je neko nacrtao grafit na njemu

Čovek u Arkanzasu se pronašao u nezgodnoj situaciji u kojoj mu je auto obijen i išaran rasističkim grafitma. Ipak, on danas ima novi set točkova, zahvaljujući jednom velikodušnom prodavcu automobila. Pogledajte kako je ovaj vozač dobio novi automobil nakon što mu je auto išaran grafitima.

automobil iscrtan grafitom

Rešad Džonson je ostavio auto parkiran ispred svog radnog mestu na samo 15 minuta, dok je uzimao  stolice koje su mu bile potrebne za proslavau trećeg rođendana njegovog sina. Kada se vratio, zatekao je svoje stvari iz automobila razbacane po putu i rasističke termine išarane po svom automobilu.

,,Jednostavno ne mogu da razumem ovakav postupak. Nisam ništa uradio da bih povredio nekoga i zaslužio ovo.’’ rekao je Džonson za lokalnu televiziju. ,,Ne idem ulicom tražeći probleme.’’

Gnusni čin pred najradosniji hrišćanski praznik

Njegov prijatelj je primetio dve belca kako napuštaju mesto zločina u crvenom kamionu. Rešad je uredno podneo tužbu policiji, ali budući da je trenutno redovni student i bivši ratni veteran, a Božić se približavao, dodajući na sve to i tro-godišnje dete kod kuće, novac je predstavljao problem. Džonson je zato bio primoran da nastavi da vozi svoj Nissan iz 2006. godine sa uvredljivim porukama, iako je držao malog sina podalje od automobila.

,,U današnje vreme ne bi trebalo da se ovo dešava. Valjda su došla neka druga vremena i kao nacija smo napredovali od perioda rasne podele i mržnje. Trebalo bi da služimo zemlji i da se borimo za slobodu i ljudska prava, a ne jedni protiv drugih. Ovo je kao da sam dobio šamar, a najgore od svega je što ne znam zbog čega.’’ dodao je Džonson.

Društveni mediji kao pomoć

Kada je slučajna prolaznica videla stanje automobila, takva situacija ju je jako pogodila i odlučila je da podeli svoju isfrustriranost na društvenim mrežama.

Njen objava je izazvala dosta pažnje medija, i privukla veliki broj ljudi koji su želeli da pomognu ovom ocu malog deteta i čoveka u nevolji. Među njima je bio i jedan prodavac Kia automobila koji se odlučio da mu pomogne. Džonsnon je od njega dobio na poklon potpuno novi automobil, u pravo vreme, pre Božića. Po njihovim rečima, to je bilo najmanje što su mogli da urade za jednog ratnog veterana koji je služio svoju zemlju da bi postao žrvta zločina iz mržnje.

,,Vremena su teška, a on je ratni veteran.’’ rekao je jedan od zaposlenih lokalnim vestima. ,,Mi samo želimo da pomognemo lokalnoj zajednici.’’

Iako je čoveka snašla nesreća, imao je veliku sreću da naiđe na dobre ljude koji su bili spremni da učine dobro delo. Vidimo kako se čuvena izreka ,,Ma ko zna zašto je to dobro’’ upravo ovde ostvarila. Ako se vama slučajno desi slična situacija, a ne bude bilo dobre duše, znajte da uvek možete da računate na otkup od strane naše agencije.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem