Škoda predstavila najjači Superb do sada

Češki proizvođač automobila – Škoda oplemenila je opremu svih modela, osim osnovnog Superb S, dok je istovremeno predstavljena nova sportska verzija. Pogledajte koje su izmene.

škoda superb

Izmenjen asortiman Superb linije

Škoda je blago izmenila Superb verzije za 2018. godinu, izmenjen je Superb Sportline Plus, dok je istovremeno uveden potpuno novi Superb SportLine Plus, koji se sada nalazi na vrhu ponude Čeha.

Promene na osnovnoj SportLine verziji su blage, ali se zapravo baziraju na spuštanju cene sportske verzije. Kao posledica nove politike, 9.2 inčni Columbus media sistem i navigacija je izbačena, a umesto njih je ubačen stariji i manji Amundsen sistem od 8 inča.

Što znači da je cena Superb SportLine modela smanjena za oko 500 evra, kako u produženoj tako i u hečbek verziji, bez obzira na izbor agregata, menjača ili pogona.

Šta donosi SportLine Plus?

Nova verzije – SportLine Plus  donosi više mišića sa dodatnim luksuzom. Gorepomenuti 9.2 inčni Columbus sistem dolazi u standardnoj verziji, dok osnovni paket dopunjuju i prednja sedišta sa grejanjem, detektori slepih uglova i elektronsko otvaranje prtljažnika.

Cene se kreću od oko 30.000 evra za hečbek verziju i za oko 1.000 evra više za limuzuinu. Što SportLine Plus čini oko 2.000 evra skupljim od osnovnog SportLine modela.

Iako su unapređenja na sportskim verzijama linije velika priča, cela Superb linija je unapređena u nekom smislu (osim osnovnog Superb S), a pritom je cena ostala ista. SE i SportLine modeli su obogađeni prednjim i zadnjim parking senzorima, kao i SE L i Executive automobili, kojima je dodata detekcija slepih uglova i beskontaktna brava.

Modeli Plus L&K sada imaju grejače volana, ventilaciju sedišta i kameru na zadnjem delu kao standardni paket opreme.

Ovim unapređenjem, Škoda nastavlja da održava reputaciju proizvođača odličnih limuzina po pristupačnim cenama. Iako je Superb prve generacije bio rebrendirani VW, i dalje nismo imali priliku da uradimo otkup Superb automobila. Škoda je ovim potezom postala još primamljiviji izbor, a da li biste vi kupili verziju Superba za 2018. godinu?

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem