Petrolicious film: 1960 BMW R60 motor koji zbližuje porodicu

Petrolicious je vodeći lifestyle brand koji je specijalizovan za pravljenje unikatnih kratkih filmova o ljubavi prema automobilima, motociklima, kao i za sve druge vrste starih automobila i vozila, a posebno kada te priče imaju veze sa poznatim ličnostima. E to upravo donosi i najnoviji kratki film iz Petrolicious kuhinje koji pokazuje priču o ljubavi u porodici i ljubavi prema motorima, američkog kaskadera Tom McComas-a. Tačnije u pitanju je 1960 BMW R60 motor. Evo o čemu se zapravo radi.

Prednja strana motor BMW R60 1960

Svoj sadržaj Petrolicious plasira preko sopstvenog sajta kao i Youtube kanala, a poslednja u nizu kratkih filmskih priča, koja je prava poslastica za ljubitelje klasik motora, se vrti oko unikatnog i legendarnog BMW motocikla iz 1960. godine. U pitanju je model R60 koji sam po sebi priča interesantnu priču koja odiše duhom i stilom, a još više kada ta priča podrazumeva zbližavanje oca i sina preko jedne lične i zajedničke pasije. Motori su postali ljubav oca pomenutog kaskadera, kao i mnogih moto trkača danas, koja je potom nezaobilazno prešla i na mladog Toma. Ne samo što su motori često porodični posao i nešto preko čega porodica može zarađivati, njihovim sređivanjem i prodajom, kao što to radimo i mi kada je u pitanju otkup motora, već motori postaju i metod za stvaranje neke nove, dublje veze i harmonije porodičnih odnosa.

1960 BMW R60 motor Petrolicious kratki film

Naime, Tomov otac, po kom je Tom i dobio svoje ime, je bio jedan od prvih obožavaoca motora tog vremena, te je ovaj fantastični 1960 BMW R60 kupio čim je izašao iz vojske. Sam Tomov otac ga je sređivao, menjao mu boje, posvećivao mu vreme dok je mladi Tom učio posao od njega, sve dok upravo taj motor nije postao i glavni razlog i motiv da Tom zavoli motore i odabere svoju karijeru i put. Upravo je taj BMW R60 motor postao jedan od povoda da Tom McComas postane poznati holivudski dubler i kaskader.

Pogledajte kratki film “BMW R60, motor koji se nikada ne vozi samostalno”:

Ovaj pravi klasični BMW motor, koji je prošao mnogo toga, je u jednom trenutku čak pretrpeo i sudar, ali sam Tom ga je ponovo doterao i učinio ga lepšim nego ikad. Taj motor ne prelazi samo milje američkih drumova. Motor prelazi neka prošla vremena i vraća Toma u detinjstvo. Njegova jedinstvenost i elegancija su ono što ga vraća vožnji, iznova i iznova, a kako i sam Tom kaže:

Nije u pitanju snaga motora ili njegove performanse, već način na koji se motor kreće. Taj elegantni osećaj lebdenja preko puta bez mnogo muke i sa posebnim osećajem koji pruža.

Tom kaže da je taj motor i dan danas čini da su on i njegov otac sve bliži, jer gde god se on njime uputi nakon teških kaskaderskih scena koje se snimaju po nekoliko meseci u holivudskoj produkciji, može se osetiti spokojno i kao dečak koji posmatra svog oca koji dorađuje svoj omiljeni dvotočkaš. Sigurno i mnogi od nas imaju ovakva iskustva, barem to znamo mi u agenciji za otkup automobila koja se starim i oldtajmer vozilima bavi svakodnevno.

Uživajte u filmu i gracioznosti BMW motocikla.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem