Novi Mercedes-Maybach S680 očekujemo u 2022. godini

Očekuje se da novi Mesrcedes-Maybach S680 V-12 donese veću snagu, više cilindara i veći luksuz od svog prethodnika S650 iz S klase ovog proizvođača automobila.

prikaz parkiranih modela Mercedes automobila 

Sa prodajom ovog luksuznog automobila kreće se od 2022. godine i smatra se da će za početak koštati preko 200.000 dolara, kao i da će biti model za milijardere na koje će milioneri biti ljubomorni.

Šta izdvaja novi S680 sa V-12 motorom?

Kao i kod modela koji imaju motor V-8, S680 ima odličnu okretnost i pogon na sva četiri točka, međutim ono što ga razlikuje od prethodnika je postizanje ubrzanja od 95,6 km/h za samo 4,4 sekunde.

Mercedes S680 ima dvostruki-šestolitarski V12 motor sa 621 konjskih snaga, koji je prenet iz modela S650.

Unutrašnjost automobila je u potpunosti ispunjena kožom, uključujući sedišta, ali i veći deo kontrolne table. Zadnja sedišta pružaju veliki i komforan prostor, a zbog ekrana ugrađenih u poleđinu prednjih sedišta, putnici će imati osećaj kao da se voze avionom. 

Panoramski klizni krov se otvara i zatvara na pokret ruke, a sedišta se mogu hladiti i grejati, dok u isto vreme imaju opciju za masažu.

sivi volan automobila Mercedes Trka na tržištu automobila

Dok sve veći broj proizvođača automobila najavljuje električne verzije svojih modela, kompanija Mercedes izbacuje jedan od svojih najboljih proizvoda na kraju “ere sagorevanja” goriva, ciljajući na najbogatije kupce

Kako mnogi stručnjaci iz auto industrije smatraju, motor V-8 snage je sasvim dovoljan, te V-12 za S680 zaista nije neophodan za vožnju koja nije namenjena trkama. Međutim, Bentley i Rolls Royce poseduju V-12 motor, pa je to učinio i Mercedes u svojoj najluksuznijoj S klasi i tako se izjednačio sa ova dva proizvođača automobila.

Automobil ovakvih specifikacija i cene, namenjen je ljudima iz najvišeg sloja stanovništva, a zaljubljenici u kola imaće prilike da ga posmatraju na mnogim evropskim sajmovima. 

Ukoliko ste ljubitelj kvalitetnih automobila, detaljnije istražiše tržište i možete pronaći vozilo odličnih specifikacija u skladu sa vašom platežnom sposobnošću.

Prodaja starog automobila je odlična opcija

Prodajom vašeg starog automobila, možete prikupiti određenu sumu novca koju možete iskoristiti za kupovinu novog vozila.

Kontaktirajte nas i u najkraćem mogućem roku dobićete ponudu za vaše staro vozilo.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem