Mercedes – najnoviji modeli

Kompanija Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora d.o.o. tradicionalno nastupa u hali 3, na površini od 3000 m2, gde je predstavljen celokupan program: putnički, komercijalni i prvi put postprodajni. Već po tradiciji Mer¬cedes je okupirao kompletnu halu 3.

Mercedes najnoviji modeli automobila

Ljubitelji automobila u Beogradu ima priliku da na licu mesta vidi nekoliko premijera eminentnog nemačkog proizvođača. Novitete predvode restilizovana limuzina „Е klase”, „E klasa kupe” i potpuno novi model „CLA”. Što se tiče specijalnih pogodnosti, u Mercedesu ističu akcijsku cenu od 34.990 evra za odlazeću „E klasu” u verziji „E 220 CDI” sa automatskim menjačem, biksenonskim farovima, itd. U saradnji sa NBG lizingom ponuđena je „C klasa”, „С 200 CDI”, preko operativnog lizinga na pet godina uz ratu od 599 evra.

Aranžman obuhvata petogodišnju garanciju, besplatno redovno servisiranje i registraciju, a kupcu ostaju samo troškovi goriva. Restilizovanu „E klasu” odlikuje osvežen dizajn, značajno unapreden komfor, visok nivo standardne opreme, kao i efikasnost i uživanje u vožnji.

Kupci koji žele više sportskog stila i veću originalnost imaju priliku da se bolje upoznaju sa „E klasom” u kupe i kabriolet verzijama. Pored premijernih modela, Mercedes-Benc izlaže prvi put u Srbiji restilizovanu „G klasu”, novu generaciju „GL klase” i vrhunski sportski roudster sa tvrdim sklopivim krovom „mercedes SL 63 AMG” .

Boje komercijalnog programa braniće modeli „citan” i „viano”. Ipak, status najekskluzivnije „trokrake zvezde” poneo je „SLS AMG blek series” vanserijski kupe sa V8 biturbo motorom od 631KS.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem