Otkup automobila

Otkup automobila Beograd

Otkup automobila, otkup polovnih automobila u bilo kom stanju, što podrazumeva i otkup havarisanih automobila je ono što volimo i čime se bavimo uspešno već godinama, što dokazuje naš plac polovmih automobila, kao i auto otpad gde se nalaze oni koji više nisu za vožnju.

Beograd je prestonica za otkup automobila jer se u Beogradu nalazi najveći broj polovnjaka. Milionski grad znači i stotine hiljada automobila koje potražuje agencija za otkup automobila, a koje Beograđani žele da daju za otkup. Okrenite nas ako vas zanima otkup automobila u Beogradu.

Pozovite 065 98 98 368

Otkup polovnih automobila

Niz godina auto je služio perfektno, ali nema auta koji večno traje, pa su počeli kvarovi, a vožnja auta na servis je svakodnevnica. Izgleda da održavanje auta više košta od vaših mogućnosti! Tu smo za vas, i nudimo najbolje cene za otkup automobila!

Otkup polovnih automobila je naša specijalnost i nećemo vas odbiti kada vidimo godište Vašeg automobila, broj pređenih kilometara, marke auta, ima li ABS i ESP, da li ide na dizel, benzin ili ima plin, radimo čak i  otkup havarisanih automobila.

Pozovite 065 98 98 368

Otkup havarisanih automobila

Najbolji otkup automobila Beograd? Proverite sami cene otkupa. Naš auto otpad Beograd, nudi i otkup havarisanih automobila. Otkup polovnih automobila je izbor za vas. Često za otkup havarisanih automobila nudimo i otkup automobila na kilo, isplativije je. Za otkup na kilo nudimo posebno dobre cene!

Slupali ste auto? Procenićemo cenu za otkup automobila koji ste slupali. Prodaja polovnih vozila je najbolji korak ka prikupljanju novca za novo vozilo.

Pozovite 065 98 98 368

Ipak, da bi otkup havarisanih vozila prošao kako treba po vas, ne zovite bilo koga! Pozovite baš naš broj telefona jer su i havarisani automobili naša delatnost kojom se bavimo uz regularni otkup auta. Najbolje cene za Vaše havarisano vozilo su garantovane. Godinama smo u ovom poslu, te bez problema znamo da procenimo kada je prodavcu isplativo da se odradi otkup automobila kao polovnih vozila, a kada je otkup havarisanih automobila prava stvar.

otkup-havarisanih-automobila

Otkup automobila na kilo

Auto otpad nije samo groblje automobila već ono ima višestruku korist i svrhu. Razlog zbog kog bi bilo idealno da prepustite nama otkup Vašeg vozila, jeste upravo to što je predmet rada auto otpada zaštita životne sredine. Dotrajali auto delovi, ulja cure, filteri, čađ iz auspuha, sve od šasije do prekidača je problem za životnu sredinu. Reciklaža automobila nije novost, a otkup automobila je prvi korak. Reciklaža i otkup se često spominju zajedno. Nakon dekomponovanja automobila, sirovine se odvajaju i idu na reciklažu, zbog čega radimo otkup automobila na kilo.

Pozovite 065 98 98 368

Čak iako ne deluje tako, nekada je otkup na kilograme zapravo prava stvar za Vas. Pošto vlasnici postanu vezani za svoje pokvareno vozilo tj. žele da ga prodaju po ceni polovnih auta, ne mogu dobiti željenu cenu. Zato je najbolji savet – besplatna procena automobila kod nas, nakon koje možemo reći da li je auto bolji za otkup polovnih ili za otkup na kilo. Razlika je velika kada je cena automobila na kilo u pitanju. Pozovite i proverite.

Otkup havarisanih auta za auto otpad

  • Nakon par poziva telefona, od Marka sam dobio najbolju ponudu i mogućnost otkupa istog dana. Preterali su moj havarisani auto, a dobio sam novac koji mi je bio potreban kako bih brzo na bavio drugi. Bavim se razvozom robe i auto je moje osnovno sredstvo za rad.
    ~ Stefan Milovanović
  • Odlična komunikacija prilikom otkupa i profesionalnost na nivou. Oko papirologije i prenosa automobila sve završava vlasnik agencije. Prezadovoljna sam njegovom uslugom, topla preporuka.
    ~ Ivana Kostić
  • Prodao sam svoj stari Golf 2. Dali su mi najbolju ponudu sa obzirom u kakvom stanju mi je bio auto. Najiskrenije preporučujem ovu agenciju svakome.
    ~ Filip Popović