Volkswagen Polo 1.4 2001. godište iz Beograda

Polovni Volkswagen Polo 1.4 benzinac cena

Kada govorimo o malim automobilima sa velikim mogućnostima, idealnim za gradsku vožnju, prvi nam na pamet padne “umirujuće siguran i umirujuće inovativan” – Volkswagen Polo. Tako se i među poslednje otkupljenim automobilima u našoj agenciji našao Volkswagen Polo 1.4 2001. godište iz Beograda. Pročitajte kako je prošao otkup ovog polovnjaka, koji je samo jedan u nizu asortimana naše agencije za otkup polovnih automobila.

Karakteristike polovnog automobila: Volkswagen Polo 1.4 2001. godište

 • Polovni automobil Volkswagen Polo 1.4 2001. godište
 • 163.000 km
 • Hečbek
 • Benzin1390 cm3  – 44/60 (kW/KS)
 • Registrovan još 3 meseca
 • Negaražiran
 • Vidljivo oštećenje iznad prednjeg levog točka
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • Manuelna klima
 • Žuta boja
 • Od ostale sigurnosne i druge opreme poseduje: airbag za vozača i suvozača, kodiran ključ, servo volan, električne podizače i sedišta podesiva po visini.

Cena polovnig benzinca VW Polo 1.4

Evo kako smo otkupili Polo

Vlasnik polovnog automobila Volkswagen Polo 1.4 2001. godište sa Čukarice, došao je u našu agenciju kako bi ugovorio otkup svog automobila. Kako živi na svega desetak minuta hoda od naše agencije, najbolja opcija mu je bila da lično dođe kako bismo se upoznali i dogovorili detalje budućeg otkupa.

Vlasnik nam je predložio da odmah krenemo sa njim i s obzirom na to da u tom trenutku nismo imali obaveze prema drugim klijentima, pristali smo da izađemo na teren i istog dana izvršimo besplatnu procenu automobila. Na putu do vozila, vlasnik nam je saopštio osnovne karakteristike ovog polovnjaka kao i u kakvom se stanju nalazi. Nakon izvršene procene, uzevši u obzir sve informacije, bili smo spremni da damo našu ponudu odmah bez mnogo premišljanja. Stvar je bila jasna.

Ponuda i cena polovnog Volkswagen Polo-a

Nakon što smo procenili stanje polovnog automobila Volkswagen Polo, uzimajući u obzir sve navedene karakteristike, kao i činjenicu da se radi o vozilu koje je registrovano još 3 meseca, sa vidljivim spoljnim oštećenima, predložili smo fer otkupnu cenu u iznosu od 1800 €. Vlasnik je našu ponudu odmah prihvatio i time smo na obostrano zadovoljstvo, uspešno zaključili još jedan posao. Vlasniku je odmah isplaćen novac na ruke a automobil smo istog dana odvezli.

Fer i pošten otkup Volkswagen automobila

Ako i Vi želite da prodate svoj polovni automobil marke Volkswagen, sve što je potrebno da uradite jeste da nas kontaktirate na broj telefona, a mi ćemo se potruditi da u što kraćem periodu izađemo na teren, izvršimo besplatnu procenu Vašeg polovnjaka i za njega Vam ponudimo fer otkupnu cenu. Neka otkup vašeg polovnog automobila prođe brzo i efikasno!

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem