Volkswagen Passat B5.5 2001. iz Beograda

Date: 3. септембра 2016. Tags:

Volkswagen je oduvek bio dobrodošao na ulicama naših gradova. Odomaćen među vozačima iz Srbije, a posebno ljubitelja polovnih automobila. Kako su polovnjaci naš svakodnevni posao, svakoga dana pregledamo i otkupimo veliki broj polovnjaka kao što je recimo pomenuti Volkswagen Passat B5.5. Tom prilikom se obično nađemo u različitim situacijama i pregovorima sa vlasnicima polovnjaka. Neki su zainteresovani od starta da nam prodaju svoj polovni automobil, neke interesuje besplatna procena automobila, a neki nas okrenu bez ideje da će neko njihov automobil zaista otkupiti odmah. To se najčešće događa posle bezuspešne potrage za potencijalnim kupcima i potrebom za novcem.

Srećom OtkupAutomobila.rs je tu i spreman je za otkup svih modela automobila i vozila koje nam možete ponuditi. Upravo tako smo obradovali i bivšeg vlasnika automobila Volkswagen Passat B5.5 iz 2001. godine, nakon što smo uspešno završili otkup.

Ovako je protekao otkup VW Passat B5.5-ce u Beogradu.

Karakteristike VW Passat-a B5.5. starog 15 godina

 • Polovni automobil Volkswagen Passat B5.5 iz 2001. godine
 • Euro 3, 2.0 benzin motor
 • 116 KS
 • Limuzina
 • Kilometraža: iznenađujuće 162.000 km
 • Garažiran
 • Registrovan još 3 meseca
 • Stanje limarije i opšti utisak automobila dobar osim nekoliko tragova na farbi zadnjeg dela automobila
 • Teget boja
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • Električni podizači
 • Klima
 • Airbag oprema za vozača, suvozača i bočni vazdušni jastuci
 • Ostala oprema obuhvata: ABS, ESP, ASR, centralno zaključavanje, alarm itd.

Otkup polovnog automobila Volkswagen Passat B5.5 2001. godište Beograd

Ovako se odvio otkup VW Passat B5.5 automobila

Kao što smo pomenuli na početku, te ste mogli i očekivati, bivši vlasnik Volkswagen Passat vozila nije imao pojma šta da očekuje nakon što je do našeg sajta došao putem Google pretrage, i okrenuo broj telefna za otkup: 065/9898368.

Kako smo uspeli da zaključimo iz konteksta, vlasnik je bio u žurbi da proda svoj automobil, te nije imao vremena da čeka na eventualne kupce i pozive putem oglasa, koji je stavio nekoliko dana ranije. Ovo bi inače bilo sumnjivo, ali kroz razgovor smo zaključili da je sve u redu.

Nakon što smo porazgovarali kratko o osnovnim karakteristikama automobila, i ustanovivši da vlasnik živi u Beogradskom naselju Višnjica, dogovorili smo sastanak odmah, u roku od jednog dana. Informacije koje smo dobili o automobilu su bile istinite, iako ni to ne bi uticalo na eventualni otkup polovnog Passata sa naše starne, osim na cenu samog auta.

Uverili smo se u istinitost izgleda i stanja automobila, a jedina mana na autu koju smo eventualno snimili jesu bile sitne ogrebotine na zadnjem delu automobila, nastale parkiranjem. Ipak je u pitanju podugačak automobil i očekivano je.

Automobil je bio registrovan još 3 meseca, te smo na oduševljenje vlasnika odmah izneli našu ponudu za otkup! Evo kako je izgledala ponuda.

Ponuda i cena Volkswagen Passat B5.5ce

Nama je u interesu da napravimo pravi dogovor sa našim klijentima, jer se dobar glas daleko čuje, te je i ovoga puta pregovor bio jednostavan. Zanemarivši pomenute sitne ogrebotinice i zaista uzevši u obzir nižu kilometražu ovog Passat-a od očekivane, kao i činjenicu da je auto bio garažiran i registrovan, ponuđena cena za otkup je bila 2600 evra.

Nagodili smo se na 2700 eura, i automobil je uspešno otkupljen na zadovoljstvo još jednog prodaca. Vlasnik je posebno bio oduševljen činjenicom da je novac isplaćen odmah na licu mesta, po preuzimanju automobila.

Fer i pošten otkup Volkswagen Passat-a

Kao što se može videti iz ostalih otkupljenih polonjaka, mi se ovime bavimo duže od 10 godina. Znamo da procenimo koliko automobil vredi i spremni smo za uspešno pregovaranje. Javite nam se ako i vi posedujete neki Volkswagen automobil, ili bilo koje drugo polovno vozilo koje ste spremni da prodate. Čujemo se!