Nova Ford Fiesta Supermini izlazi najranije krajem 2021. godine

prikaz enterijera automobila

Ford Fiesta već dugo godina važi za jedan od najboljih i najisplativijih modela iz kategorije malih automobila, ali su se tokom godina pojavili konkurentni modeli kao što su Seat Ibiza, Peugeot 208, i Volkswagen Polo.

Iz kompanije Ford se nadaju da će novi model Fiesta Supermini uspeti da bude konkurentan i da isprati promene na tržištu najavljene za ovu i sledeću godinu. Ljubitelji automobila očekuju veće promene u odnosu na aktuelni model iz 2017. godine, ali ostaje upitno da li će se to zaista i dogoditi.

Šta nam donosi novi model Ford Fiesta Supermini?

Automobil je najavljen za kraj 2021. godine, ali se očekuje da će biti u prodaji od početka 2022. godine. Sve je više fotografija novog modela Ford Fiesta Supermini, bez previše kamuflaže, zbog čega imamo bolji uvid u njegov dizajn. 

Za sada se čini da ipak neće doći do drastičnih promena, ali su ipak primećeni određeni novi detalji u unutrašnjem i spoljašnjem dizajnu, koje su iskusni fotografi uspeli da zabeleže.

Do sada je ostala najveća tajna kako će izgledati prednji deo automobila, gde se očekuju najveće promene, a proizvođači ih za sada vešto skrivaju. Uprkos kamuflaži prednjeg dela automobila tokom test vožnje, primećena su proširenja branika, kao i nova LED svetla

Zatamnjena zadnja svetla, krovni spojler i branik na zadnjoj strani učiniće da nova Ford Fiesta izgleda znatno više kao sportski model, nego sopstveni prethodnik. Očekuju se promene i na unutrašnjem dizajnu, dok će ekran osetljiv na dodir sa 24 cm ostati nepromenjen.

Bez većih promena po pitanju snage automobila

U skladu sa pretpostavkama da unutrašnji dizajn neće biti previše izmenjen, promene kao što su redizajniranje volana i druge manje inovacije ne bi trebalo da razočaraju kupce.

Ne može se očekivati ni previše promena kada su u pitanju tehničke specifikacije, a u opticaju će biti modeli sa 1.1 litarskim motorom od 75ks i 1.0 motor uz turbopunjač sa snagom od 95ks, 125ks ili 155ks. 

prikaz osvetljene ulice

Kao model sa najviše snage se izdvaja sportska verzija sa 1.5 litarskim turbo-benzinskim motorom od 200ks. Kada su u pitanju manuelni menjači, paket sa 5 brzina biće dostupan kod 1.1 modela, paket sa 6 brzina kod 1.0 modela, dok će turbo benzinci imati opcionu verziju sa 7 brzina. 

Trend ubacivanja potpuno električnog ili električnog motora sa priključkom neće biti aktuelan kod nove verzije modela Ford Fiesta. Ono što se očekuje je srednje hibridni motor, a veća ulaganja u električne verzije kod ovih modela kompanije Ford ne možemo očekivati pre 2025. godine

Još uvek se ne može sa sigurnošću odrediti datum početka prodaje, ali se očekuje da to bude na kraju 2021. ili početkom 2022. godine, dok cena neće prelaziti 20.000 evra

Modeli marke Ford su veoma popualrni u celom svetu, pa je to slučaj i na našem tržištu. Imali smo prilike da sarađujemo sa mnogim prodavcima modela Ford Fiesta, a iskustva su odlična. 

Da li ste i sami zainteresovani za prodaju polovnog automobila?

Otkup automobila je oblast u kojoj smo specijalizovani i spremni za saradnju u svakom trenutku. Pozovite nas, jer nudimo najbolje moguće cene za vaša vozila.

Imamo veliki broj zadovoljnih mušterija iza sebe, što svedoči o kvalitetu našeg poslovanja. Otkup vozila obavljamo u kakvom god da su stanju.

Otkup polovnih automobila vršimo u najkraćem mogućem roku, uz besplatnu procenu vrednosti i fer cene.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem