Havarisani Fiat Stilo 2002. godište iz Kovina

Fiat Stilo havarisani automobil

Za Fiat Stilo možemo reći da je jedan od najpopularnijih hečbek modela na našim ulicama. Do sada smo imali prilike da otkupimo različite Fiat Stilo modele, bilo da se razlikuju po karoseriji, ili prema tipu agregata koji se nalazi u njima. Međutim, naša agencija za otkup polovnih automobila je ovaj put dobila poziv za otkup havarisanog Fiat Stilo automobila starog 18 godina.

Pogledajte kako je protekao otkup polovnog Fiat Stilo automobila u havarisanom stanju i za kolika je bila cena za otkup polovnog automobila iz Kovina.

Karakteristike havarisanog Fiat Stilo automobila 2002. godište

 • Vrsta: Hečbek
 • Kilometraža: 185.000 km
 • Motor: benznski
 • Zapremina motora: 1747 cm3 
 • Emisiona klasa: Euro 3
 • Snaga motora: 94/129 (kW/KS)
 • Broj vrata: 2/3 vrata
 • Metalik siva boja
 • Menjač: Manuelni menjač sa 5 brzina
 • Neregistrovan
 • Manuelna klima
 • Od ostale opreme poseduje: airbag za vozača i suvozača, bočni airbag, ABS, ESP, ASR, blokada motora, centralno zaključavanje, kodiran ključ, tonirana stakla, servo volan, električni podizači i električni retrovizori, grejači za retrovizore itd.

Otkup i cena Fiat Stilo automobila

Automobili su za mnoge ljude postali neophodni, kako i ne bi kada nam omogućuju mnogo toga i pružaju slobodu u kretanju. U Srbiji su automobili u proseku stariji od 15 godina, što znači da je tržište polovnih automobila veoma aktivno. Veliki broj polovnih automobila na našim ulicama su i automobili koji su uveženi iz evropskih zemalja, u kojima ne mogu da pronađu kupca zbog zastarelosti.

Iako tražnja za polovnjacima postoji, prodaja automobila nije lak zadatak. Naročito ako pokušavate da prodate havarisan automobil. Vlasnik ovog automobila je doživeo udes u kojem je oštećen prednji branik, a motor je postao neupotrebljiv. Pokušavao je da proda automobil u ovakvom stanju, ali posle dva meseca više nije mogao da čeka i odlučio se da pozove našu agenciju.

Bez obzira što se naša agencija za otkup polovnih automobila nalazi u Beogradu, otkup polovnih automobila u drugim gradovima na teritoriji Srbije nam ne predstavlja nikakav problem. 

Havarisani Fiat Stilo

Poslali smo ekipu sutradan kod vlasnika, a kad su stigli na lice mesta mogli su da izvšre besplatnu procenu automobila. Odredili su da je fer cena za otkup Fiat Stilo havarisanog polovnjaka iznosila 800 evra. Vlasniku je isplaćen novac, a mi smo odšlepali vozilo sopstvenom šlep službom nazad za Beograd.

Fer i pošten otkup svih polovnih automobila

Kada želite da prodate svoj automobil po najboljoj mogućoj ceni, u ma kakvom stanju da se nalazi vozilo, a pritom uz najkraći mogući rok, slobodno se obratite nama i mi ćemo sa zadovoljstvom otkupiti vaš automobil. Nisu nam važni ni brend, ni model ni stanje vozila – samo vaša želja za brzom i sigurnom prodajom polovnjaka.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem