Volkswagen Touareg, 2009. godište iz Beograda

bočni prikaz crnog automobila valkswagen touareg

Valkswagen Touareg je džip koji dolazi od nemačkog proizvođača Valkswagen, ali je nastao kao rezultat zajedničkog rada ove kompanije sa Audijem i Poršeom. Cilj je bio napraviti luksuzno teresnko vozilo pogodno za ruralan teren, dok uz to ima karakteristike sportskog automobila. Naziv Touareg je dobio po nomadskim narodima u Africi.

Prva generacija pomenutog automobila proizvodila se od 2002. do 2010. godine u Bratislavi, gde Valkswagen ima svoju fabriku. Osim pogona na sva četiri točka, izdvaja se po tome što ima opciju za blokiranje centralnog diferencijala. Visinu automobila povećava sposobnost prilagodljive vazdušne suspenzije na sva četiri točka, što je sjajno za neravan teren.

Na našem sajtu je moguće pronaći potrebne informacije vezane za otkup polovnih vozila, a upravo je vlasnik džipa Volkswagen touareg posetio našu stranicu i naišao na smernice vezane za prodaju. Poslao nam je sve potrebne papire i ubrzo smo mogli da besplatno procenimo vrednost njegovog automobila. 

prikazb crnog automobila sa bočne strane

Valkswagen Touareg karakteristike:

  • 2009. godište
  • 280.000 km
  • Džip/SUV
  • 176/239 (kW/KS)
  • Pogon 4×4
  • Automatski menjač
  • Petoro sedišta
  • Uvezen/registorvan
  • Centralno zaključavanje

Kako se razvijao proces otkupa?

Prodavac terenca modela Valkswagen Touareg nas je kontaktirao u jutarnjim časovima, odmah nakon što je pregledao naš sajt. Nakon toga smo ga kontaktirali i ugovorili mesto nalaska i uputili se za Jajince, naselje na obodu Voždovca. Ubrzo smo stigli, s obzirom da nije bilo gužve i našli se sa vlasnikom u ugovoreno vreme bez kašnjenja.

U skladu sa standardnom procedurom prilikom otkupa, testirali smo vozilo na obližnjem gradskom, ali i magistralnom putu, da bi uvideli njegove realne sposobnosti. Džip je u odličnom stanju, sa sjajnim specifikacijama i skoro punom opremom. S obzirom na sve to ali i dosta veliku pređenu kilometražu od 280.000km, smatrali smo da je realna cena za ovog sportskog terenca 10.000 evra, sa čime je vlasnik bio potpuno saglasan.

Otkupljujemo sve automobile u skladu sa dogovorom

U opisanom slučaju otkupili smo odlično vozilo, međutim spremni smo za otkup polovnih vozila u bilo kom stanju, a predlažemo realnu cenu za vaš automobil.

Kontaktirajte nas i uverite se u profesionalnost našeg rada.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem