Volkswagen Passat B5.5 2001. iz Beograda

Otkup polovnog automobila Volkswagen Passat B5.5 2001. godište Beograd

Volkswagen je oduvek bio dobrodošao na ulicama naših gradova. Odomaćen među vozačima iz Srbije, a posebno ljubitelja polovnih automobila. Kako su polovnjaci naš svakodnevni posao, svakoga dana pregledamo i otkupimo veliki broj polovnjaka kao što je recimo pomenuti Volkswagen Passat B5.5. Tom prilikom se obično nađemo u različitim situacijama i pregovorima sa vlasnicima polovnjaka. Neki su zainteresovani od starta da nam prodaju svoj polovni automobil, neke interesuje besplatna procena automobila, a neki nas okrenu bez ideje da će neko njihov automobil zaista otkupiti odmah. To se najčešće događa posle bezuspešne potrage za potencijalnim kupcima i potrebom za novcem.

Srećom OtkupAutomobila.rs je tu i spreman je za otkup svih modela automobila i vozila koje nam možete ponuditi. Upravo tako smo obradovali i bivšeg vlasnika automobila Volkswagen Passat B5.5 iz 2001. godine, nakon što smo uspešno završili otkup.

Ovako je protekao otkup VW Passat B5.5-ce u Beogradu.

Karakteristike VW Passat-a B5.5. starog 15 godina

 • Polovni automobil Volkswagen Passat B5.5 iz 2001. godine
 • Euro 3, 2.0 benzin motor
 • 116 KS
 • Limuzina
 • Kilometraža: iznenađujuće 162.000 km
 • Garažiran
 • Registrovan još 3 meseca
 • Stanje limarije i opšti utisak automobila dobar osim nekoliko tragova na farbi zadnjeg dela automobila
 • Teget boja
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • Električni podizači
 • Klima
 • Airbag oprema za vozača, suvozača i bočni vazdušni jastuci
 • Ostala oprema obuhvata: ABS, ESP, ASR, centralno zaključavanje, alarm itd.

Otkup polovnog automobila Volkswagen Passat B5.5 2001. godište Beograd

Ovako se odvio otkup VW Passat B5.5 automobila

Kao što smo pomenuli na početku, te ste mogli i očekivati, bivši vlasnik Volkswagen Passat vozila nije imao pojma šta da očekuje nakon što je do našeg sajta došao putem Google pretrage, i okrenuo broj telefna za otkup: 065/9898368.

Kako smo uspeli da zaključimo iz konteksta, vlasnik je bio u žurbi da proda svoj automobil, te nije imao vremena da čeka na eventualne kupce i pozive putem oglasa, koji je stavio nekoliko dana ranije. Ovo bi inače bilo sumnjivo, ali kroz razgovor smo zaključili da je sve u redu.

Nakon što smo porazgovarali kratko o osnovnim karakteristikama automobila, i ustanovivši da vlasnik živi u Beogradskom naselju Višnjica, dogovorili smo sastanak odmah, u roku od jednog dana. Informacije koje smo dobili o automobilu su bile istinite, iako ni to ne bi uticalo na eventualni otkup polovnog Passata sa naše starne, osim na cenu samog auta.

Uverili smo se u istinitost izgleda i stanja automobila, a jedina mana na autu koju smo eventualno snimili jesu bile sitne ogrebotine na zadnjem delu automobila, nastale parkiranjem. Ipak je u pitanju podugačak automobil i očekivano je.

Automobil je bio registrovan još 3 meseca, te smo na oduševljenje vlasnika odmah izneli našu ponudu za otkup! Evo kako je izgledala ponuda.

Ponuda i cena Volkswagen Passat B5.5ce

Nama je u interesu da napravimo pravi dogovor sa našim klijentima, jer se dobar glas daleko čuje, te je i ovoga puta pregovor bio jednostavan. Zanemarivši pomenute sitne ogrebotinice i zaista uzevši u obzir nižu kilometražu ovog Passat-a od očekivane, kao i činjenicu da je auto bio garažiran i registrovan, ponuđena cena za otkup je bila 2600 evra.

Nagodili smo se na 2700 eura, i automobil je uspešno otkupljen na zadovoljstvo još jednog prodaca. Vlasnik je posebno bio oduševljen činjenicom da je novac isplaćen odmah na licu mesta, po preuzimanju automobila.

Fer i pošten otkup Volkswagen Passat-a

Kao što se može videti iz ostalih otkupljenih polonjaka, mi se ovime bavimo duže od 10 godina. Znamo da procenimo koliko automobil vredi i spremni smo za uspešno pregovaranje. Javite nam se ako i vi posedujete neki Volkswagen automobil, ili bilo koje drugo polovno vozilo koje ste spremni da prodate. Čujemo se!

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem