Škoda Fabia 1.4 limuzina 2001. godište iz Beograda

Polovna Škoda Fabia 1.4 iz 2001. godine - boja crvena

Otkako je Škoda Auto kompanija prešla u vlasništvo Volkswagen Group-a 2000. godine, Škodini modeli su procvetali. Ipak, put Škode je bio klimav u prethodnih sto godina. Kod nas je Škoda postala posebno popularna krajem 90-ih i početkom XX veka, i to ni manje ni više nego Škoda Fabia. Kako otkupljujemo polovne automobile duže od 10 godina, veliki broj Škoda Fabia je prošao kroz naše ruke. Upravo je Škoda Fabia 1.4 benzinac jedan od poslednje otkupljenih polovnjaka kod nas, pa pogledajte kako je prošao otkup. Od prvog poziva do ključa i novca u ruke.

Polovna Škoda Fabia 1.4 iz 2001. godine - boja crvena

Karakteristike polovnog automobila: Škoda Fabia 1.4 2001. godište

 • Polovni automobil Škoda Fabia 1.4
 • 2001. godište
 • 145.000 km
 • Limuzina
 • EURO 3 benzin motor – 1398 cm3 – 55/75 (kW/KS)
 • Registrovan još 6 meseci
 • Negaražiran
 • Štof enterijer istrošen i jedno vidljivo oštećenje na levoj strani automobila
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • Automatska klima
 • Crvena boja
 • Od ostale sigurnosne i druge opreme poseduje: airbag za vozača i suvozača, bočni airbag, child lock, ABS, Alarm, blokada motora, kodiran ključ, centralno zaključavanje, ali i manuelnu klimu, daljinsko zaključavanje, električni retrovozori, podizači, grejači retrovizora, senzori za svetla itd. 

Dakle, u pitanju je jedna kompaktna limuzina sa svim potrebnim stavkama i odlikama koje rade kao i prvog dana.

Škoda Fabia enterijer 2001. godište Beograd

Ovako je otkupljena Škoda Fabia

Vlasnik koji nas je kontaktirao putem telefona, je za OtkupAutomobila.rs saznao od prijatelja koji nam je prodao vozilo nekoliko nedeja ranije (Dodge Neon), te je želeo da se raspita o ceni Škoda Fabie, jer mu je novac bio potreban hitno i odlazio je iz zemlje na neodređeni vremenski period, možda čak i par godina.

Nije imao kome da prepusti Škodu na korišćenje, niti vremena da pokuša da proda automobil kroz oglase, jer je odluka o putovanju iskočila iznenadno, pa je rešio da nas i on pozove. Kako je vlasnik došao na preporuku, zaista smo želeli da opravdamo istu. Doduše, izašli bismo na teren sve jedno čim bi bilo vremena u roku od 1 ili 2 dana, ali ovaj put smo uspeli da skoknemo do Voždovca čak iako smo imali 3 zakazana izlaska na teren u Beogradu.

Vlasnik je dobio okvirnu procenu i preko telefona, ali je besplatna procena na adresi kod vlasnika Škode, bila ključna. Nismo mnogo omašili telefonsku procenu, a razlog za to je i iskrenost prodavca.

Ponuda i cena polovne Škoda Fabije

Nakon što smo procenili stanje polovnog vozila koje nam je ponuđeno i uzevši u obzir sve karakteristike, činjenicu da je automobil registrovan još 6 meseci, nisku kilometražu i oštećenje leve prednje strane automobila, rešili smo da je fer cena za ovu Škodu Faboki 1900 evra.

Vlasniku se ovo činilo kao više nego dobra cena, jer je mislio da bi neko možda pokušao da iskoristi činjenicu da mu je prodaja polovnjaka neophodna. Dogovor je postignut, novac i ključevi razmenjeni, pa je vlasnik bez problema mogao da otputuje i to sa više novca nego što je planirao.

Fer i pošten otkup Škoda automobila

Ne mora to biti Škoda Fabia, niti ovoliko dobo očuvan automobil. Mi otkupljujemo sve vrste Škoda automobila. Nevezano od toga koje je godište automobil, koliko je prešao ili kako izgleda. Mi ćemo ga otkupiti od Vas po odgovarajućoj ceni. Pozovite nas ukoliko i vi posedujete neki Škodin model, i zaradite dobro, brzo i sigurno.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem