Renault Scenic RX4 4×4 2001. godište iz Beograda

Polovni Renault Scenic RX4 2001. godište

Renoovi automobili su popularni u Srbiji. Tačnije, francuski automobili su veoma popularni u srbiji dok je Renault jedan od njih. često samo u jednoj beogradskoj ulici možemo videti veliki broj parkiranih Renault automobila. Upravo smo jedan takav otkupili na Belim Vodama u Beogradu, pa pogledajte kako je prošao otkup polovnog Renault Scenic RX4 džipa iz 2001. godine kao i to kakve karakteristike ovaj polovnjak poseduje.

Karakteristike polovnog automobila: Renault Scenic RX42001. godište

 • Polovni Renault Scenic RX4 4×4 – 2001. godište
 • 181.000 km
 • SUV
 • Euro 3 motor – benzin1997 cm3
 • 102 konjske snage
 • Pogon na sva 4 točka
 • Registrovan još 4 meseca
 • Negaražiran
 • Vidljivo oštećenje iznad prednjeg levog točka
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • Manuelna klima
 • Siva, crna boja
 • Od ostale sigurnosne i druge opreme poseduje: airbag za vozača i suvozača, bočni airag, child lock, ABS, kodiran ključ, centralno i daljinsko zaključavanje, servo volan, električni podizači, grejači retrovizora, putni računar…

Polovni Renault Scenic RX4 sa pogonom na 4 točka

Ovako smo otkupili Reno Senik

Ovaj komforni i pristuoačni SUV je postao vrlo popularan kod nas oko 2005. godine, iako ga sve ređe možemo viđati na domaćim ulicama. Vlasnik Renault-a nas je kontaktirao sa željom da proda automobil što pre, kako bi kupio manji gradski auto. Registracija mu je polako isticala pa je bilo primenjivije odmah uložiti novac u noviji automobil.

Vlasnik nas je kontaktirao putem online upit-a sa našeg sajta, uz dve/tri priložene fotografije sa željom da se raspita koliko bismo okvirno novca nudili za ovakav polovni automobil. Ono što smo mu odmah naglasili jeste da mi otkupljujemo sve automobila bez obzira na krakteristike, ali da upravo karakteristike određuju cenu, te nam je bilo potrebno malo više informacija o samoj kilometraži, vrsti motora, očuvanosti, obavljenom servisu itd.

Nakon što smo se čuli telefonom, vlasnik nam je očas posla predstavio sve informacije potrebne te smo i bez izlaska na teren mogli da iznesemo našu ponudu. Rekli smo mu okvirnu procenu da bismo za ovakav automobil izdvojili oko 2600 evra, ali da bismo došli da procenimo pravo stanje na terenu.

Konačna cena o ponuda za SUV Renault Scenic RX4

Izašli smo na teren nakon četiri sata i utvrdili da je vlasnik dao realne informacije, kao i to da je imao sve potrebne papire kojim se garantuje to da je vozilo legalno i u njegovom vlasništvu. Ponudili smo vlasniku cenu od 2700 evra zbog izuzetne očuvanosti automobila, kako enterijera tako i eksterijera i otkup je već bio gotov. Novac je isplaćen odmah, a sve troškove i posao oko transfera smo završili u najkraćem roku.

Fer i pošten otkup svih Renault vozila

Ako želite da promenite svoj automobil, ili da se prosto otarasite starog, okrenite naš broj telefona i ponudite nam bilo koje Renault vozilo. Francuski automobili su kvalitetni i rado ćemo ih otkupiti od vas. Naravno, kao što već znate sve druge marke automobila su takođe opcija za otkup!

[button colour=”accent” type=”slightlyroundedarrow” size=”large” link=”” target=”_self”]Pozovite 065 98 98 368[/button]

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem