Renault Megane 1.5 dci 2003. iz Novog Sada

Renault Megane 1.5 dci 2003. godište cena i otkup polovnjaka

Renault Megane je jako popularan auto kada su u pitanju polovni automobili u Srbiji. Kroz desetogodišnje iskustvo smo vozili i otkupili veći broj Renault Megane automobila koje su vlasnici želeli da prodaju brzo i jednostavno.

Evo kako je izgledao poslednje otkupljeni automobil Renault Megane 1.5 dci iz 2003. godine, i kako je protekao otkup ovog polovnjaka. Daćemo vam trag: „opuštenoo“!

Karakteristike automobila – Renault Megane 1.5 dci 2003.

 • Polovni automobil Renault Megane 1.5 dci iz 2003. godine
 • Euro 3, 1.461 cm3 dizel motor
 • 82 KS
 • Hečbek
 • Kilometraža: 160.000 km
 • Neregistrovan
 • Stanje automobila – tragovi gradske vožnje i nepraktičnog parkiranja
 • Siva
 • Manuelni menjač sa 5 brzina sa prednjim pogonom
 • Električni podizači stakala
 • Klima
 • Airbag oprema za vozača i suvozača kao i bočni vazdušni jastuci
 • Ostala oprema obuhvata: ABS, ESP, ASR, centralno zaključavanje, blokada motora, alarm itd.

Renault Megane 1.5 dci 2003. godište cena i otkup polovnjaka

Ovako je protekao otkup Reno Megana

Početni trag koji smo vam dali kada smo pomenuli kako je prošao otkup Reno Megana iz 2003. godine bio je reč „opušteno“. E pa upravo tako i jeste prošao. Bez mnogo razmišljanja bivši vlasnik ovog francuskog miljenika među kompaktnim polovnim automobilima u Srbiji je okrenuo naš broj telefona, sa željom da se raspita koliko bi novca mogao da dobije svoj automobil preko agencije za otkup polovnih automobila.

Vlasnik uopšte nije imao nameru da svoj automobil odmah proda, već je počeo da razmatra svoje opcije za kupovinu nvog automobila i da planira budžet. Pošto nije bio ni zainteresovan da momentalno ponudi polovni Renault Megane kroz auto oglas, on je želeo da vidi kako teče besplatna procena automobila kod nas i da dobije realnu procenu automobila.

Ne samo što je vlasnik iz Novog Sada dobio realnu procenu automobila, već je bio oduševljen odgovorom, te nije ni razmišljao da stavlja automobil na auto oglase… Ponuda tj. cena za polovni Reno Megan je bila daleko iznad očekivanja vlasnika te je odlučio da odmah dođemo u Novi Sad i da finiširamo otkup polovnjaka.

Ponuda i cena za polovni Renault Megane 1.5 dci

Kao što smo rekli, otkup ovog zaista očuvanog reno Megana je prošao odlično, kako za našeg zadovoljnog klijenta, tako i za nas. Nakon što smo pregledali i uživo sve karakteristike Reno Megana, procenili smo da polovni Reno Megan iz 2003. godine, koji je bio u zavidnom stanju osim manjih tragova gradske vožnje i uskih parkinga, zatim na osnovu pređene kilometraže i činjenice da nije registrovan, vredi 2500 evra, nakon čega smo se rukovali i uspešno završili otkup!

Fer i pošten otkup Renault Megane

Ukoliko i vi posedujete neko Renault vozilo francuskog proizvođača automobila, a koje želite da prodate iz bilo kog razloga, okrenite naš broj za otkup polovnih auta i dogovorimo se očas posla oko cene, predaje vozila i prenosa vlasništva. Nikad lakše, fer i pošteno! Vaš OtkupAutomobila.rs!

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem