Renault Megan 1 hečbek, 2000. godište, Beograd

zadnji prikaz crvenog automobila Renault Megan

Renault Megane 1 je vozilo koje je lansirano još davne 1995. godine, ali predstavlja veoma kompaktno vozilo, pogodno za gradske uslove, a dolazi kao hečbek sa troje i petoro vrata, sedan, kabriolet ili minivan. Prva generacija ovog francuskog automobila se proizvodila od 1995. do 2003. godine. Trenutno je aktuelna četvrta generacija pomenutog automobila i to od 2016. godine do danas.

Renault Megane 1 je došao kao zamena za Reno 19 i njegova osnovna prednost i napredak su u bezbednosti putnika. Upravo zbog toga je dobio četiri od pet mogućih zvezdica na međunarodno priznatim evropskim testovima sudara. Motori dolaze u dve varijante, odnosno kao benzinski (1.4; 1.6; 1.8; 2.0) ili dizel 1.9.

S obzirom na prisustnost našeg sajta na internetu i ažurnost u tom pogledu, vlasnik automobila Renal Megane 1 nas je veoma lako pronašao. Nakon toga se detaljno informisao i poslao potrebnu dokumentaciju radi besplatne procene vrednosti njegovog automobila, koji želi da proda.

prikaz crvenog automobila Renault Megane na prikolici  Renault Megane 1 karakteristike:

 • 2000. godište
 • Benzin
 • 220.000km
 • Petoro vrata
 • Crvena boja
 • 4 sedita
 • 5 brzina
 • Klima
 • Airbag za vozača i suvozača
 • Uvezeno vozilo
 • Neregistrovano

Proces otkupa

Nakon što je prodavac poslao sve potrebne papire, odmah smo sve obradili i ustanovili da možemo krenuti putem Velike Moštanice. Krenuli smo u popodnevnim časovima u vreme gužve, a uz to nas je čekao malo duži put ka okolini Beograda. Nakon 45 minuta vožnje došli smo na dogovoreno mesto i susreli se sa vlasnikom automobila. 

Posle kraćeg upoznavanja, krenuli smo u kratku test vožnju radi preciznog utvrđivanja cene. Ubrzo smo uvideli da je auto u potpuno dobrom stanju, iako je star preko 20 godina. Jedina mana je bila u tome što je vozilo neregistrovano jer je nedavno uvezeno iz inostranstva, pa smo zbog toga odredili cenu od 900 evra. Vlasniku se dopala ponuđena cena i odmah smo se dogovorili oko prodaje. 

Otkup polovnih automobila bez obzira na stanje

Otkupljujemo polovna vozila u bilo kom stanju, bilo da su neregistrovana ili imaju određenih tehničkih problema. Takođe, kod nas postoji opcija i za vaša havarisana vozila ili ukoliko želite da vaš stari automobil prodate na kilo. 

Kontaktirajte nas, te se uverite u našu efikasnost i stručne procene.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem