Renault Clio 1.2b 2007. godište iz Mladenovca

Desni bočni prikaz automobila Renault Clio na parkingu

Reno Klio je legendarni francuski model automobila koji se proizvodi još od davne 1990. godine, a trenutno se proizvodi peta generacija ovog vozila. 

U ovom slučaju govorićemo o trećoj generaciji Renoa Klio iz 2007. godine. Naime, našu agenciju za otkup automobila je kontaktirao klijent iz Mladenovca koji je preko interneta bio veliki broj pozitivnih komentara od prethodnih klijenata, te je odlučio da nam ponudi priliku za saradnju. 

Reno Klio treće generacije je proizveden pomoću Nissan B platforme po kojoj su proizvedeni i Reno Modus, Nissan Micra i Nissan Note modeli. Za razliku od prethodne generacije, Reno Klio III je znatno teži i nešto skuplji ali zauzvrat, to je veoma pouzdan, bezbedan i kvalitetno izrađen automobil koji je dobio ocenu od 5 zvezdica na EuroNCAP testovima sigurnosti. 

O kvalitetu ovog automobila govori nam i činjenica da je ovaj model jedini osvojio nagradu za Evropski automobil godine dve godine uzastopno 2005. i 2006. godine. 

Nakon kraćeg razgovora o generalnom stanju u kojem se ovo vozilo nalazi, odlučili smo da krenemo putem Mladenovca kako bi se našli sa našim klijentom i lično pogledali automobil o kojem je reč. 

Naša agencija za otkup automobila se bavi otkupom svih vrsta automobila bilo da se oni nalaze u voznom stanju ili ne. Međutim, veoma nam je važno da nam se pre dolaska naglasi da li je moguće voziti automobil kako bismo da došli sa šlep službom koja će ga transportovati do nas. 

U nastavku teksta saznajte detalje i cenu otkupa polovnog Renoa Klio, 2007. godište iz Mladenovca

Renault Clio III karakteristike

 • Kilometraža: 161.000 km 
 • Zapremina motora: 1149 cm3
 • Snaga motora: 55/75 (kW/KS)
 • Vrsta goriva: Dizel 
 • 4/5 vrata
 • ABS
 • AirBag
 • ASR
 • Centralno zaključavanje
 • Električni retrovizori
 • Servo volan 

Detalji i cena otkupa polovnog Renoa Klio III iz Mladenovca

Nakon 40-ak minuta vožnje našli smo se u Mladenovcu, Beogradskoj opštini koja je nadaleko poznata po kvalitetnom pečenju. Nakon što smo obišli lokalne pečenjare i prezalogajili najkvalitetnije meso koje se može naći na teritoriji Beograda, otišli smo na adresu porodične kuće našeg klijenta iz Mladenovca.

 

Dočekao nas je nasmejani domaćin sa spremljenom kafom, a njegov Reno Klio je čekao parkiran pored kuće u veoma dobrom stanju. Glavni razlog prodaje, kako on kaže, je kupovina modernijeg automobila, i nedostatak koristi od ovog.

Levi bočni prikaz automobila Renaut Clio na parkingu

Seli smo da se uverimo u performanse polovnog Renoa Klio III i bili smo oduševljeni jer se pokazao izvanredno, elektronika je radila odlično a estetsko stanje spolja i u kabini je bilo besprekorno, te smo bez puno probe seli da se dogovorimo sa našim klijentom oko cene otkupa ovog Reno Klio polovnjaka. 

Nakon kraćeg razgovora, dogovorili smo se oko fer i poštene cene otkupa koja odgovara i nama ali i našem klijentu. Isplatili smo mu na licu mesta 2500 evra u kešu na ruke i vratili smo se u grad bogatiji za jedan Reno Klio III u odličnom stanju. 

Fer i pošten otkup svih polovnih automobila

Kada želite da prodate svoj automobil po najboljoj mogućoj ceni, u ma kakvom stanju da se nalazi vozilo, a pritom uz najkraći mogući rok, slobodno se obratite nama i mi ćemo sa zadovoljstvom otkupiti vaš automobil. Nisu nam važni ni brend, ni model ni stanje vozila – samo vaša želja za brzom i sigurnom prodajom polovnjaka.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem