Renault Clio 1.2 2001. godište iz Beograda

Renault Clio 1.2 2001. godište otkup polovnih automobila

Otkup automobila nije nešto čime se bavimo od juče. Dugo vremena smo u ovoj delatnosti, što govori dosta o našem iskustvu i načinu kako poslujemo prilikom otkupa polovnjaka. Nijedna situacija u kojoj su akteri polovni automobili ne predstavlja nam problem. Lako, brzo i najbitnije besplatno procenjujemo stanje u kom se automobil nalazi, te nalazimo najbolje rešenje za naše klijente. Upravo to se desilo i za otkup Renaul Clio 1.2 automobila.

Pročitajte kako je tekao proces otkupa i koje su karakteristike polovnjaka Renault Clio iz 2001. godine kojeg smo otkupili:

Karakteristike Renault Clio 1.2 auta iz 2001. godine

 • Polovni automobil Renault Clio
 • Motor benzin 1.2 (euro 3)
 • 60 KS
 • 125.000 pređenih kilometara
 • 2001. godište
 • Hečbek
 • Manuelni menjač petostepeni
 • Boja plava
 • Levi volan
 • Servo volan
 • Električni podizači
 • Airbag za vozača i suvozača
 • Blokada motora
 • Bez registracije
 • Bez oštećenja

Reno Clio 1.2 2001. godište otkup polovnih automobila

Evo kako je tekao sam otkup Renaut Clio 1.2

Vlasnica automobila nam je rekla da je već duže vremena želela da proda svoj automobil, ali da zbog posla nije imala vremena da se tome posveti. Ipak, kako brzo živimo usledio je i iznenadan put svojim rođacima. Ona automobil nije vozila puno jer je u pitanju drugi vlasnik auta te je htela da proveri kako najbolje da se spremi za putovanje, pošto nema mnogo iskustva a i auto nije bio baš pouzdan u poslednjih godinu dana.

Ovo je jedan od primera kako spoljni izgled automobila može da zavara. Jer kao što se može videti auto izgleda očuvano i spremno, ali džaba sve ako ispod haube postoje brojni problemi. U poslednjem trenutku je uvvidela mogućnost da brzo proda svoj automobil tako što je naletela na naš sajt dok je tražila savete za proveru stanja automobila.

Pošto nije želela da rizikuje sa putovanjem u šta ni sama nije bila sigurna od starta, rešila je da nas okrene i ponudi svoj Reno Klio za otkupKada nas klijent kontaktira, prvo što nas zanima je da li klijent želi otkup polovnog automobila, otkup havarisanog automobila, otkup delova ili otkup na kilogram. Šta god da želi mi vršimo otkup svih vrsta vozila.

Kada smo utvrdili da je automobil u voznom stanju iako ima nekoliko konkretnih problema i često se gasi, zanimala nas je pređena kilometraža automobila, godište, vrsta i zapremina motora. Vlasnica nam je objasnila zašto želi da proda automobil i kakvo je njegovo generalno stanje, i poslala nam je par slika da se uverimo, iako su samo govorile suprotno. Te smo se našli sa njom i utvrdili probleme i potencijalne kvarove.

Cena za otkup Reno Klija

Uvideli smo da auto izgleda dobro i da nema oštećenja na karoseriji, ali budući da je vlasnica naglasila kvarove koje smo i sami uvideli, i uzevši u obzir da je automobil bio registrovan još 3 meseca, utvrdili smo cenu od 1.200 evra po kojoj je otkupljen automobil Renault Clio iz 2001. godine. Stigli smo sutradan u beogradsko naselje Kaluđerica kako bismo preuzeli automobil. Vlasnici je ostalo samo da nam preda ključeve, a da nas pusti da preuzmemo automobil i sav posao vezan oko dokumentacije. Isplatili smo je u kešu na licu mesta i odvezli mali automobil.

Na ovaj način je izbegla gotovo sigurne probleme tokom putovanja do Crne Gore. Ovog puta je otputovala autobusom, ali je prikupila potreban novac i prodala svoj automobil bez muke, tako da će vrlo brzo nakon povratka moći da kupi sebi bolji, kvalitetniji i noviji automobil. Svi srećni i zadovoljni.

Fer i pošten otkup

Ukoliko i vi planirate putovanje, a niste sigurni da li će vas auto poslužiti; ili iz bilo kog drugog razloga želite da brzo i jednostavno prodate svoj ispravan ili neispravan automobil, kontaktirajte nas putem forme na sajtu ili prosto pozovite naš broj agencije za otkup automobila.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem