Polovni Renault Megane koji nije u voznom stanju

Automobil Renault Megane crvene boje

Renault Megane je automobil francuske proizvodnje, kojeg na ulicama viđamo od 1995. godine, a trenutno je aktuelna 4 generacija ovog modela. 

Kada se Megane prve generacije pojavio predstavljao je značajan korak za francuskog proizvođača, a naročito na polju bezbednosti. Bio je naslednik Renault 19 i ostvario je solidan tržišni uspeh, a danas je i dalje popularan kao polovnjak. 

Iako je imao problema i sa mehanikom i sa elektronikom, zbog relativno niske cene auto delova pronalazio je put do kupaca. 

Upravo nas je vozač jednog ovakvog modela kontaktirao radi otkupa polovnog Renault Megane iz 1999. godine, koji nije u bio u voznom stanju. Vozač se automobilom dovezao iz Slovenije, međutim zbog ozbiljnog kvara ne planira da se sa njim i vrati nazad. 

Pošto uvek težimo da poboljšamo svoju uslugu i znamo kako je klijent došao do našeg kontakta, upitali smo gospođu koja se predstavila kao Ada, a ona nam je odgovorila da je našu agenciju za otkup automobila pronašla pretragom na Google-u. 

Renault Megane crvene boje u neispravnom stanjuRenault Megane 1.6 karakteristike:

 • Godište 1999.
 • Kilometraža: 237.000 kilometara
 • Limunzina
 • Benzin
 • Snaga motora: 55/75 (kW/KS)
 • 4/5 vrata
 • Manuelni menjač sa 5 brzina 
 • Manuelna klima
 • Airbag za vozača 
 • Airbag za suvozača 
 • ABS

Kako je tekao proces kupovine?

Nakon kraćeg razgovora u kojem nam je klijent izneo problem koji ima sa automobilom, uputili smo se sa šlep službom u beogradsko naselje Borča, gde nas je čekala vlasnica sa svojim pokvarenim četvorotočkašem.

Ispred dvorišta smo primetili Renault Megane sa odličnom limarijom, kao i vlasnicu vozila koja je izašla da nas dočeka. Nije želela previše da pregovara sa nama, a mi smo ponudili fer cenu od 500 eura koju je vlasnica rado prihvatila.

Automobil smo utovarili na prikolicu, pozdravili smo se sa ljubaznom vlasnicom i vratili se nazad u našu agenciju zajedno sa novim/starim Renault Megane.

Da li želite da prodate automobil?

Naša agencija vrši otkup vozila po fer tržišnoj ceni nevezano za njihovo stanje, pa nas možete kontaktirati ukoliko želite brzo da prodate vaš automobil.

Pored otkupa vozila, naša agencija vrši procenu vrednosti potpuno besplatno putem online upita, zato odvojite jedan minut svog vremena kako biste saznali koliko vredi vaše vozilo.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem