Polovni Peugeot 307 – Hečbek iz Topole u vrhunskom stanju 

Sivi pežo 307 na parkingu

307 je legendarni model čuvene francuske auto kompanije Pežo. Naslednik modela 306 čija je proizvodnja prestala 2002. godine, Pežo 307. Ovaj auto je veoma popularan zbog svoje pouzdanosti, pristupačnosti i modernog dizajna. Zamenio ga je 2007. godine,noviji, Pežo 308 ali je proizvodnja ovog modela trajala sve do 2014. godine. 

Našu agenciju za otkup polovnih vozila, kontaktirao je vlasnik polovnog Pežoa 307, 2006. godište   iz Topole. Preko interneta je čuo da se bavimo otkupom polovnih vozila i da kroz samo par sati može dobiti fer isplatu u kešu za svoje vozilo i na taj način zaobići proces pravljenja oglasa

Karakteristike Pežoa 307: 

  • Broj vrata: 4/5 
  • Menjač: Manuelni 5 brzina
  • Snaga motora: 90KS 
  • Tip goriva: Dizel 
  • Plivajući zamajac: Bez plivajućeg zamajca 

Kao što smo pomenuli, naš klijent iz Topole, odlučio je da nas kontaktira jer mu je proces pravljenja oglasa delovao naporno i sporo. Nakon samo 24 časa, naša ekipa se našla u Topoli gde nas je klijent ljubazno dočekao i pokazao nam svoje vozilo. 

Iako je veoma vezan za njega, smatra da mu je neophodno novo vozilo a da prodajom svog Pežoa može zaraditi nešto dodatnog novca

Sivi pežo 307 slikan sa boka

Nakon probne vožnje, uverili smo se da je ovaj Pežo u izvanrednom stanju i nekoliko trenutaka kasnije smo isplatili 2000 evra našem klijentu direktno na ruke a mi smo postali vlasnici ovog vrhunskog automobila.

Fer i pošten otkup svih polovnih automobila

Kada želite da prodate svoj automobil po najboljoj mogućoj ceni, u ma kakvom stanju da se nalazi vozilo, a pritom uz najkraći mogući rok, slobodno se obratite nama i mi ćemo sa zadovoljstvom otkupiti vaš automobil. Nisu nam važni ni brend, ni model ni stanje vozila – samo vaša želja za brzom i sigurnom prodajom polovnjaka.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem