Polovni Peugeot 206 2005. godište iz Beograda

Polovni Peugeot 206 crvene boje

Peugeot 206 je model francuskog proizvođača koji je ostvario izuzetno dobre rezultate prodaje na tržištima širom sveta. Ovaj automobil se proizvodio od 1998. godine, u dve generacije, a pojavila se i jedna generacija Peugeot 206+ automobila. Podaci kazuju da se ovaj automobil proizveo u više od 8,3 miliona primeraka.

Ogromna prednost Pežo 206 automobila je sjajna mogućnost snalaženja u gradu, a pored toga i jako mala potrošnja. Ujedno, ovo je i najprodavaniji Pežo automobil ikada, a nakon njega su došli skoro pa jednako uspešni modeli Peugeot 207 i 208.

Naša agencija svakodnevno dobija pozive za otkup polovnih automobila svih vrsta. Mi smo ovog puta imali priliku da izvršimo otkup polovnog Peugeot 206 automobila iz Beograda. Pogledajte u daljem tekstu kako je protekao otkup ovog automobila kao i za koju količinu novca smo ga otkupili.

Polovni automobil Peugeot 206 crvene boje

Karakteristike Peugeot 206 automobila iz 2005. godine

 • Vrsta: Hečbek
 • Kilometraža: 205.000 km
 • Motor: benzin
 • Zapremina motora: 1388 cm3
 • Snaga motora: 55/75  (kW/KS)
 • Emisiona klasa: Euro 3
 • Menjač: Manuelni menjač sa 5 brzina
 • 5 sedišta
 • Broj vrata: 4/5 vrata
 • Od dodatne opreme: airbag za vozača i suvozača, kao i bočni airbag, servo volan, električni podizači stakla, električni retrovizori, radio CD, child lock, centralno zaključavanje, kodiran ključ, svetla za maglu, daljinsko zaključavanje
 • neregistrovan

Otkup i cena Peugeot 206 polovnog automobila

Peugeot 206 automobil je po svom pojavljivanju bio jedan od najjeftinijih modela u klasi. Ipak, i nakon mnogo godina ovaj automobil je i pored niske cene odoleo vremenu, te ga zato i dalje u velikom broju možemo videti po ulicama kako se vozi. Rezervni delovi su uvek imali nisku cenu, a mala potrošnja je još jedan faktor koji ide u prilog ovom automobilu.

Mi ne pravimo apsolutno nikakvu razliku u otkupu automobila, ni kada je u pitanju starost, vozno stanje, motor, potrošnju, ali ni popularnost samog modela automobila. Vršimo otkup apsolutno svakog automobila kada nas kontaktirate, i to u veoma kratkom roku.

Ovaj put nam se obratio vlasnik jednog Pežo polovnjaka iz 2005. godine. Čovek je prvi vlasnik auta, kupio ga je novog pre više od jedne decenije, a do sada ga je ovaj automobil poprilično dobro služio i nema prevelikih zamerki na njega. Ipak, došlo je vreme da se nabavi novi automobil, pa je vlasniku jedino logično rešenje bilo da se obrati nama, s obzirom na to da je od ranije upoznat sa našom ekspeditivnošću, ali i fer i realnom otkupnom cenom

Peugeot 206 polovnjak crvene boje

Vrlo brzo po pozivu smo se zaputili na lice mesta, a nakon brzog pregleda automobila zaključili smo kakvo je njegovo stanje i veoma lako ostvarili dogovor sa vlasnikom. Utvrdili smo da je fer cena za otkup Peugeot 206 automobila iz 2005. godine 1250 evra.

Fer i pošten otkup Peugeot automobila

Ukoliko i vi u svom vlasništvu imate neki Peugeot automobil koji želite brzo i lako da prodate, obratite se našoj agenciji za otkup polovnih automobila. U rekordnom roku izlazimo na teren, vršimo procenu stanja automobila i po fer i korektnoj ceni otkupljujemo auto. Isplata se vrši odmah, a keš dobijate na ruke.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem