Polovni Opel Kadett 1986. godište iz Beograda

Opel Kadett polovnjak

Opel Kadet je automobil niže srednje klase koje je od 1962. do 1991. godine proizvodila nemačka fabrika automobila Opel. Ovaj model je za 30ak godina svog postojanja promenio 5 generacija, da bi početkom 90ih godina prošlog veka konačnio bio ugašen, a zamenila ga je Opel Astra.

Našu agenciju za otkup automobila kontaktirao je vlasnik polovnog Opel Kadet automobila, proizvedenog davne 1986. godine, sa željom da otkupimo njegov polovni automobil. Odazvali smo se pozivu, a u nastavku pogledajte detalje otkupa. 

Karakteristike polovnog automobila Opel Kadett 1986. godište

  • Model: Hečbek
  • Kilometraža: 340.000 km
  • Motor: dizel
  • Snaga motora: 40/54 (kW/KS)
  • Zapremina motora: 1300 cm3
  • Euro 2
  • Manuelni menjač
  • 4/5 vrata
  • Nije oštećen

Otkup i cena Opel Kadett polovnjaka

Kada su modeli proizvođača Opel u pitanju, Kadet je jedan od onih automobila koji su svojevremeno bili i te kako popularni među vozačima širom sveta. Tokom 30 godina koliko je trajala proizvodnja ovaj model je našao svoj put do miliona vozača, a kao što smo imali priliku da se uverimo neki ga i dan danas poseduju, iako se ne proizvodi skoro 30 godina.

Budući da je Opel jedan od najčešće obrtanih polovnih automobila, na tržištu se nalazi veliki broj vlasnika koji želi da proda svoju model, ali ne uspevaju. Tada se za rešenje obraćaju agenciji za otkup polovnih automobila.

Vlasniku je bilo dosta protraćenog vremena na pokušavanje da proda automobil. Nazvao nas je da se raspita za cenu koju bi mogao da dobije. Postavili smo mu pitanja o godištu, kilometraži, motoru i generalnom stanju.

Polovnjak Opel Kadett

Imali smo sliku u glavi o automobilu pa smo se dogovorili da pošaljemo ekipu da završi posao. Kad su stigli kod vlasnika uverili su se u njegove reči, izvršili test vožnju. Vlasnicima uvek dajemo fer ponudu i ovaj put smo procenili da je odgovarajuća cena za Opel Kadett 1986. godište 300 evra.

Isplatili smo vlasniku novac u kešu i preuzeli celokupan posao sa dokumentacijom. Rastali smo se bogatiji za jedan Opel Kadet.

Fer i pošten otkup Opel automobila

Ukoliko i vi u svom posedu imate neko polovno Opel vozilo koje želite da prodate, kontaktirajte nas i mi u roku od 48 sati izlazimo na teren. Bez obzira na godište, vozno stanje ili pređenu kilometražu, na licu mesta ćemo utvrditi realnu cenu za fer i pošten otkup. 

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem