Polovni Opel Astra G 2003. godište iz Loznice

Polovni automobil Opel Astra G

Opel Astra je kompaktni automobil nemačkog giganta Opel, koji se uspešno proizvodi još od 1991. godine. Do sada je proizveden u pet generacija – Opel Astra F (1991. – 1998.), Opel Astra G (1998. – 2004.), Opel Astra H (2004. – 2009.), Opel Astra J (2009. – 2015.) i Opel Astra K (2015. – i dalje u toku).

Nama se ukazala prilika da otkupimo jedan polovni Opel Astra G automobil limuzina verzije karoserije, od vlasnika iz Loznice. Bez mnogo dvoumljena, odlučili smo da odemo na lice mesta i uverimo se o kakvom je zapravo automobilu reč. 

Mi ne postavljamo suvišna pitanja, zanima nas samo godište, kilometraža, zapremina motora, u kakvom je stanju automobil. To su najosnovnije informacije kako bismo mogli da steknemo opštu sliku o automobilu i ponudimo vam realnu cenu.

Dolazimo kod vas potpuno besplatno da izvršimo detaljniju procenu, nakon vizuelne inspekcije i kratke test vožnje donosimo fer tržišnu cenu i po mogućstvu završavamo posao na obostrano zadovoljstvo.

Karakteristike modela Opel Astra G iz 2003. godine

 • Vrsta: limuzina
 • Kilometraža: 185.000 km
 • Motor: benzin
 • Zapremina motora: 1598 cm3
 • Snaga motora: 74/101 (kW/KS)
 • Emisiona klasa: Euro 4
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • Broj sedišta: 5 sedišta
 • Broj vrata: 2/3 vrata
 • Manuelna klima
 • Neregistrovan
 • Od dodatne opreme: airbag za vozača i suvozača, kao i bočni airbag, ABS, kodiran ključ, centralno zaključavanje, daljinsko zaključavanje, putni računar, električni retrovizori, svetlo za maglu, tonirana stakla, sedišta podesiva po visini, radio CD…

Otkup i cena Opel Astra G polovnjaka

Opel Astra G je za evropsko tržište lansirana 1998. godine. Ovaj automobil proizvodio se kao hečbek sa troje i petoro vrata, limuzina sa troje i karavan sa petoro vrata. Nas je ovaj put pozvao vlasnik jednog Opel Astra G  limuzina automobila 2003. godište iz Loznice.

Kako nam je vlasnik naveo, razlog zbog kojeg se odlučio na prodaju ovog automobila jeste taj što mu je potreban nešto komforniji i udobniji automobil za porodicu. Iako je Opel Astra G veoma prostron auto, mana mu je, po mišljenju vlasnika, to što ima troje vrata pa nije dovoljno praktičan za korišćenje cele porodice.

Opel Astra G polovnjak

Osim toga, auto je star već više od 15 godina, pa je pravo vreme za njegovu zamenu. Nakon svih utvrđenih činjenica o stanju automobila, na obostrano zadovoljstvo, dogovorili smo se sa vlasnikom da je fer cena za otkup Opel Astra G polovnjaka 1.100 evra. Vlasnik je dobio novac na ruke, a on će mu odlično doći za neki veći auto koji ima u planu da kupi.

Fer i pošten otkup Opel automobila

Otkup Opel automobila po najpovoljnijoj ceni. Kao što smo već ranije pomenuli na parametre kao što su stanje, kilometraža ili godište obraćamo samo zbog cene, jer bez obzira na sve vršimo otkup polovnih automobila po najadekvatnijim cenama i u najkraćem mogućem roku, a keš dobijate odmah na ruke.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem