Polovni Mercedes C220 2003. godište iz Pinosave

Crveni mercedes c klase na parkingu

Mercedes Benz je jedan od najpopularnijih svetskih proizvođača automobilima, a dugogodišnju istoriju ovog auto-moto giganta krase mnogi modeli koji su postali pravi klasici kada je reč o automobilizmu. 

Mercedesova C-klasa je linija vozila srednje klase koja se proizvode u limuzina i karavan modelima karoserije. Proizvodnja ovih vozila je počela davne 1993. godine a traje i dan danas. 

Našu agenciju za otkup vozila je kontaktirao vlasnik kupe izdanja Mercedes C220 vozila iz  Pinosave na Avali. Naš klijent je preko interneta saznao da se naša agencija bavi pouzdanim otkupom automobila po veoma povoljnim cenama koje odgovaraju i jednoj i drugoj strani, stoga je odlučio da nas kontaktira sa željom da ostvarimo saradnju.

Mi smo se odazvali na poziv našeg klijenta, a u nastavku ovog teksta možete saznati detalje otkupa polovnog Mercedes C220 2003. godište iz Pinosave, nadomak Beograda. 

Krakteristike vozila Mercedes C220:

  • Kilometraža: 295.000 km 
  • Karoserija: Kupe
  • Gorivo: Dizel 
  • Snaga motora: 102/139 (kW/KS)
  • Menjač: Automatski 
  • 2/3 vrata
  • ABS 
  • AirBag
  • Servo volan

Cena i detalji otkupa polovnog Mercedesa C220

Kao što smo već pomenuli, brzo smo se odazvali na poziv našeg klijenta, te smo nakon kraćeg razgovora o generalnom stanju automobila odlučili da krenemo putem Pinosave.

Iako se naša agencija za otkup vozila bavi otkupom vozila u svim stanjima, informacije o generalnom stanju vozila su nam veoma važne budući da na taj način saznajemo da li je potrebno da izađemo na teren sa šlep službom ili nekom drugom opremom. 

Crveni Mercedes C klase prikaz sa bočne strane

Našli smo se sa vlasnikom polovnog Mercedesa C220 na dogovorenoj adresi, i nakon kraćeg testa vozila o kojem je reč, seli smo da se dogovorimo sa našim klijentom i oko cene otkupe. 

Budući da je jedno od glavnih načela naše agencije za otkup vozila, dogovaranje fer i korektne cene, ovo je korak kome pridajemo izuzetno veliki značaj. 

Brzo smo se dogovorili oko cene koja odgovara i jednoj i drugoj strani, te smo, našem klijentu, isplatili 2400 evra u kešu na licu mesta i krenuli nazad za Beograd bogatiji za jedan Mercedes C220 u solidnom stanju.

Fer i pošten otkup svih polovnih automobila

Kada želite da prodate svoj automobil po najboljoj mogućoj ceni, u ma kakvom stanju da se nalazi vozilo, a pritom uz najkraći mogući rok, slobodno se obratite nama i mi ćemo sa zadovoljstvom otkupiti vaš automobil. Nisu nam važni ni brend, ni model ni stanje vozila – samo vaša želja za brzom i sigurnom prodajom polovnjaka.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem