Polovni Ford Mondeo 2.0 TDDi 2001. godište iz Beograda

Polovni automobil ford mondeo

Ford Mondeo je veliki porodični automobil koji se se proizvodi u američkoj fabrici automobila Ford, još od 1993. godine. Ovaj automobil je prvi model ove kompanije koji je proglašen Svetskim automobilom godine. Naziv “Mondeo” potekao je od latinske reči mondus – što znači svet.

Ovoga puta, kontaktirao nas je vlasnik polovnog automobila Ford Mondeo iz Beograda sa željom da otkupimo njegovo vozilo. Bez ikakvog dvoumljenja, spremno smo odgovorili na poziv da izađemo na teren i procenimo stanje u kojem se vozilo nalazi. Kao što znate, mi otkupljujemo sve vrste vozila, bez obzira na godište, vozno stanje, enterijer ili broj pređenih kilometara.

Karakteristike modela Ford Mondeo iz 2001. godine

 • Vrsta: limuzina
 • Kilometraža: 210.000 km
 • Motor: dizel
 • Zapremina motora: 2000 cm3
 • Snaga motora: 85/116 (kW/KS)
 • Emisiona klasa: Euro 3
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • Broj sedišta: 5 sedišta
 • Broj vrata: 4/5 vrata
 • Automatska klima
 • Nije registrovan
 • Od dodatne opreme: airbag za vozača i suvozača, kao i bočni airbag, child lock, ABS, ESP, kodiran ključ, centralno zaključavanje, multifunkcionalni volan, servo volan, električni retrovizori, daljinsko zaključavanje, sedišta podesiva po visini, svetla za maglu, parking senzori, radio CD

Otkup i cena Ford Mondeo polovnjaka

Do sada je proizvedeno pet verzija Ford Mondeo automobila, u četiri generacije. U prve dve generacije, Ford Mondeo je proizveden pomoću platforme Ford CDV27, a treća generacija se prebacila na EUCD platformu. Četvrta (trenutna) generacija koristi platformu Ford CD4 (prvi automobil koji je to učinio).

Na poziv vlasnika, sledećeg dana izašli smo na teren kako bismo obavili inspekciju vozila. Detaljnim pregledom, utvrdili smo da je enterijer automobila u dobrom stanju, ako uzmemo u obzir činjenicu da se radi o skoro dve decenije starom automobilu. Kada je u pitanju spoljašnji izged, na prednjoj levoj strani farba je zguljena, ali je limarija suštinski u dobrom stanju, bez korozije i truljenja.  

Enterijer automobila Ford Mondeo

U razgovoru sa vlasnikom automobila smo saznali da je reč o automobilu koji on poseduje više od 15 godina i da je on tek drugi vlasnik. Uprkos pređenoj kilometraži, kaže da je spoljašnji izgled posledica pažljive vožnje, ali i samog kvaliteta modela. Prema njegovim rečima, kontaktirao nas je zato što smatra da je vreme za kupovinu novog automobila.

Očuvan spoljašnji izgled, karoserija i farovi, pređena kilometraža i enterijer koji je u relativno dobrom stanju uticali su na konačno formiranje cene. Važno je da napomenemo da uvek nudimo realnu cenu kojom su zadovoljne obe strane i da otkupljujemo sve vrste vozila. Tako je i bilo i ovog puta, pa smo nakon obavljene inspekcije i razgovora sa vlasnikom utvrdili realnu cenu za Ford Mondeo koja je zadovoljila obe strane, a to je 1.000 evra.

Fer i korektan otkup Ford Mondeo automobila

Kod nas možete da obavite otkup Ford vozila po najpovoljnijim cenama. Kao što ste se na osnovu ovog teksta uverili, vršimo otkup svih polovnih automobila, bez obzira na kilometražu, godište ili vozno stanje. Dogovor postižemo na obostrano zadovoljstvo, a keš dobijate odmah na ruke!

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem