Polovni Fiat Punto 1.3 ELX 1997. godište iz Kraljeva

Fiat punto beli

Fiat punto je mali gradski automobil kompanije Fijat koji se proizvodi od 1993. godine, a njegova aktuelna generacija je dostupna sa troja ili petora vrata. Punto prve generacije predstavljen je u septembru 1993, a u prodaji se pojavio početkom naredne godine, kao zamena za model Uno. Ta generacija Punta bila je dostupna i u kabrioletskoj izvedbi, a osvojila je i titulu evropskog automobila godine za 1995.

 

Nama se obratio vlasnik jednog Fiat Punto 1.3 ELX modela, prve generacije iz Kraljeva, sa željom da se reši ovog automobila, a kako nam je naveo automobil nije baš u vrhunskom stanju, što je i bilo razumljivo ako uzmemo u obzir njegovo godište (1997). Ono što je važno da napomenemo jeste da mi otkupljujemo sve vrste automobila, bez obzira da li se radi o havarisanom ili vozilu koje je u voznom stanju. Jedini razlog zbog kojeg obraćamo pažnju na stanje vozila jeste kako bismo na najbolji mogući način mogli da utvrdimo realnu cenu svakog automobila.

Karakteristike modela Fiat Punto 1.3 ELX iz 1997. godine

 • Vrsta: hečbek
 • Kilometraža: 220.000 km
 • Motor: benzin
 • Zapremina motora: 1300 cm3
 • Snaga motora: 55/75 (kW/KS)
 • Emisiona klasa: Euro 2
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • Broj sedišta: 5 sedišta
 • Broj vrata: 4/5 vrata
 • Nema klimu
 • Neregistrovan
 • Od dodatne opreme: airbag za vozača i suvozača, kodiran ključ, daljinsko zaključavanje, svetlo za maglu, xenon svetla, radio CD, servo volan.

Otkup i cena Fiat Punto polovnjaka

S obzirom na to da se bavimo otkupom polovnih automobila na teritoriji cele republike Srbije, na poziv vlasnika iz Kraljeva, zaputili smo se u taj grad, s namerom da otkupimo njegov automobil. Polovni automobil koji smo ovaj put imali priliku da otkupimo jeste Fiat Punto 1.3 ELX 1997. godište, koji se, kao što smo na prvi pogled i mogli da zaključimo, nalazi u relatino dobrom stanju.

U vožnji ovaj auto se pokazao sasvim solidno, ako uzmemo u obzir činjenicu da je više od 20 godina star. Na karoseriji su vidljivi tragovi oštećenja usled korozije, a na nekim delovima je i ulubljen. Kako nam je saopšteno veliki servis nije rađen poprilično dugo na ovom automobilu, ali je vlasnika služio relativno dobro sve vreme. Unutrašnjost vozila je prilično dobro očuvana i uredna, što i ne čudi s obzirom na to da je auto pretežno vozila gospodinova supruga.

Kako nam je vlasnik naveo, razlog zbog kojeg se odlučio na prodaju ovog vozila jeste taj što planira kupovinu nekog boljeg modela, a mi smo samo mogli da konstatujemo da će se njegova supruga sigurno obradovati ovim poklonom, u vidu novog automobila..

Nakon svih utvrđenih činjenica o stanju automobila, na obostrano zadovoljstvo, dogovorili smo se sa vlasnikom da je fer cena za otkup Fiat Punto 1.3 ELX polovnjaka iz 1997. godine 500 evra.

Fiat Punto beli

Fer i pošten otkup Fiat Punto automobila

Kao što ste na osonovu ovog teksta i mogli da se uverite, nije nam bitno u kakvom je stanju vaš automobil, a nisu nam bitne ni godine starosti, kao ni pređena kilometraža. Bez obzira na sve to, mi vršimo otkup polovnih automobila po najpovoljnijim cenama, u najkraćem mogućem roku, bilo gde da se nalazite u Srbiji, a keš dobijate odmah na ruke.

 

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem