Polovni Fiat Punto 1.2 8V 2002. godište iz Beograda

Polovni automobil Fiat Punto

Fiat Punto je jedan od najpoznatijih modela italijanske kompanije Fijat. Ovaj mali putnički gradski automobil se u serijskoj proizvodnji nalazi od 1993. godine, a aktuelna generacija ovog poznatog modela kupcima je dostupna sa troje ili petoro vrata. 

Prva generacija modela Fiar Punto se u prodaji pojavila početkom 1994. godine, nakon septembarskog predstavljanja godinu dana radnije. Model je osvojio titulu evropskog automobila godine za 1995.

Ovog puta, nas je kontaktirao vlasnik polovnog modela Fiat Punto 1.2 8V 2002. godište iz Beograda. Kako je naveo, vreme je da kupi novi model jer je ovaj dugo godina u njegovom vlasništvu. 

Važno je pomenuti da smo mi firma koja vrši otkup svih vrsta polovnih automobila, bez obzira na stanje motora, pređenu kilometražu ili enterijer. Jedini razlog zbog kojeg obraćamo pažnju na stanje vozila jeste kako bismo na najbolji mogući način mogli da utvrdimo realnu cenu svakog automobila. 

 

Karakteristike modela Fiat Punto 1.2 8V iz 2002. godine

 • Vrsta: hečbek
 • Kilometraža: 200.000 km
 • Motor: benzin
 • Zapremina motora: 1242 cm3
 • Snaga motora: 44/60 (kW/KS)
 • Emisiona klasa: Euro 3
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • Broj sedišta: 5 sedišta
 • Broj vrata: 4/5 vrata
 • Manuelna klima
 • Registrovan
 • Od dodatne opreme: airbag za vozača i suvozača, bočni airbag, child lock, ABS, kodiran ključ, centralno zaključavanje, servo volan, daljinsko zaključavanje, putni računar, električni podizači, grejači retrovizora, sedišta podesiva po visini, radio CD.

Polovni automobil Fiat Punto

Otkup i cena Fiat Punto polovnjaka

S obzirom na to da otkup vršimo na nivou cele zemlje i na teren izlazimo u roku od 48 sati nakon poziva, nakon što nas je kontaktirao vlasnik polovnog Fiat Punta, izašli smo na teren kako bismo utvrdili stanje. Polovni automobil koji smo ovaj put imali priliku da otkupimo jeste Fiat Punto 1.2 V8 2002. godište, koji se, kao što smo na prvi pogled i mogli da zaključimo, nalazi u relativno dobrom stanju. 

Nakon obavljene inspekcije, utvrdili smo da je automobil očuvan, sa manjim oštećenjima na karoseriji i korozijom koja je zahvatila neke bočne delove, dok je enterijer automobila dotrajao zbog godina vožnje. Kako nam je vlasnik naveo, razlog zbog kojeg se odlučio na prodaju ovog vozila jeste taj što planira kupovinu nekog boljeg modela.

Nakon svih utvrđenih činjenica o stanju automobila, na obostrano zadovoljstvo, dogovorili smo se sa vlasnikom da je fer cena za otkup Fiat Punto 1.2 V8 polovnjaka iz 2002. godine 1.100 evra.

Fer i pošten otkup Fiat Punto automobila

Ukoliko i vi imate polovni Fiat automobil koji želite da prodate, kontaktirajte nas. Nama nije bitno u kakvom je stanju automobil, niti koliko je kilometara prešao. Bez obzira na sve to, mi vršimo otkup polovnih automobila po najpovoljnijim cenama, u najkraćem mogućem roku, bilo gde da se nalazite u Srbiji, a keš dobijate odmah na ruke

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem