Polovni Fiat Multipla 1.9 JTD 2003. godište iz Beograda

Polovni Fiat Multipla

Fiat Multipla je kompaktni MiniVan kojeg je proizvodio italijanski proizvođač automobila Fiat, od 1998. godine do 2010. godine. Jedno vreme (od 2008. do 2013. godine) ovaj automobil se proizvodio u fabrici u Kini, za tamošnje tržište. Ovaj automobil izrađen je po ugledu na Fiat Bravo model, ali je Multipla bio dosta kraći i širi od pomenutog automobila. Sastojao se od dva reda sa po tri sedišta.

Mi smo nedavno dobili poziv od vlasnika jednog ovakvog automobila iz Beograda, koji je izrazio želju da otkupimo njegov Fiat Multipla auto, 2003. godište. Nismo se mnogo dvoumili i odmah smo otišli na lice mesta kako bismo pogledali auto. Ono što je bitna stavka našeg poslovanja jeste činjenica da otkupljujemo sve vrste automobila, bez obzira da li se radi o havarisanom ili vozilu koje je u voznom stanju. Jedini razlog zbog kojeg obraćamo pažnju na stanje vozila jeste kako bismo na najbolji mogući način mogli da utvrdimo realnu vrednost i odredimo cenu automobila.

 

Fiat Multipla 2003. godište

Karakteristike modela Fiat Multipla iz 2003. godine

 • Vrsta: monovolumen (MiniVan)
 • Kilometraža: 290.000 km
 • Motor: dizel
 • Zapremina motora: 1900 cm3
 • Snaga motora: 85/116 (kW/KS)
 • Emisiona klasa: Euro 3
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • Broj sedišta: 6 sedišta
 • Broj vrata: 4/5 vrata
 • Manuelna klima
 • Neregistrovan
 • Od dodatne opreme: airbag za vozača i suvozača, kao i bočni airbag, ABS, kodiran ključ, centralno zaključavanje, daljinsko zaključavanje, putni računar, električni podizači stakla, svetlo za maglu, tonirana stakla, sedišta podesiva po visini, radio CD

Otkup i cena Fiat Multipla polovnjaka

Ovaj put nam se ukazala prilika da otkupimo jedan Fiat Multipla automobil 2003. godište, od vlasnika iz Beograda. U pitanju je vozilo koje je on kupio pre nekoliko godina za potrebe posla, ali već određeno vreme mu, kako on sam kaže, “skuplja prašinu u garaži”.

Kada smo pregledali automobil mogli smo da konstatujemo da se nalazi u relativno dobrom stanju, sa manjim oštećenjima karoserije, među kojima je nekoliko ogrebotina, kao i napukla stakla farova. Pod automobila takođe pokazuje znake truljenja, a enterijer je takođe malo pohaban. To i ne čudi s obzirom na to da nam je vlasnik napomenuo da je u unutrašnjosti vozila prevozio raznu robu. Instrument tabla ima manja oštećenja i primetili smo da menjač glavi u vožnji, ali je signalizacija dobra, kao i volan.

Generalno, mogli smo da zaključimo da je auto solidnog stanja, mada još jednom napominjemo, mi otkupljujemo sve vrste vozilo u bilo kakvom stanju da se nalaze. Kada smo detaljno pregladali ovaj automobil vlasniku smo predložili cenu od 1.250 evra za ovaj polovnjak. On se složio, te je posao uspešno sklopljen, a on je dobio keš na ruke.

Polovni Fiat Multipla

Fer i pošten otkup Fiat Multipla automobila

Kao što smo već ranije pomenuli, nije nam bitno u kakvom je stanju vaš automobil, nisu nam bitne ni godine starosti, kao ni pređena kilometraža jer bez obzira na sve vršimo otkup polovnih automobila po najpovoljnijim cenama i u najkraćem mogućem roku, a keš dobijate odmah na ruke.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem