Polovni Citroen Xsara 2.0 HDi 2002. godište iz Beograda

Polovni Citroen Xsara

Citroen Xsara je nekadašnji model francuske kompanije Citroen, koji se proizvodio od 1997. do 2006. godine. U pitanju je mali porodični automobil, koji je dolazio u verzijama sa tri i sa pet vrata. Ovaj automobil nastao je kao razvojna verzija Citroena ZX i Pežoa 306, a sa pomenutim automobilima delio je platformu i trkačku opremu.

Polovni Citroen Xsara

Nas je nedavno kontaktirao vlasnik jednog Citroen Xsara automobila iz Beograda, u želji da proda svoj automobil, koji je, kako nam je on rekao, u dobrom stanju i dobro očuvan. Ono što je bitna stavka našeg poslovanja jeste činjenica da otkupljujemo sve vrste automobila, bez obzira da li se radi o havarisanom ili vozilu koje je u voznom stanju. Jedini razlog zbog kojeg obraćamo pažnju na stanje vozila jeste kako bismo na najbolji mogući način mogli da utvrdimo realnu vrednost i odredimo cenu automobila.

Karakteristike modela Citroen Xsara 2.0 HDi iz 2002. godine

 • Vrsta: hečbek
 • Kilometraža: 170.000 km
 • Motor: dizel
 • Zapremina motora: 2000 cm3
 • Snaga motora: 66/90 (kW/KS)
 • Emisiona klasa: Euro 3
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • Broj sedišta: 5 sedišta
 • Broj vrata: 4/5 vrata
 • Manuelna klima
 • Neregistrovan
 • Od dodatne opreme: airbag za vozača i suvozača, kao i bočni airbag, ABS, kodiran ključ, blokada motora, centralno zaključavanje, putni računar, električni podizači, svetlo za maglu, tonirana stakla, sedišta podesiva po visini, aluminijumske felne, radio CD, grejači retrovizora, parking senzori.

Otkup i cena Citroen Xsara polovnjaka

Polovni automobil koji smo ovaj put imali priliku da otkupimo jeste Citroen Xsara 2.0 HDi 2002. godište, koji se, kao što smo na prvi pogled i mogli da zaključimo, nalazi u prilično dobrom stanju, a takav se pokazao i u probnoj vožnji. Karoserija je dobro očuvana, bez vidljivih oštećenja, a unutrašnjost vozila je takođe relativno dobra.

Kako nam je vlasnik naveo, razlog zbog kojeg se odlučio na prodaju ovog vozila jeste taj što mu je istekla registracija, a s obzirom na to da već ima noviji model automobila u svojoj garaži, nije mu isplativo da vodi računa o oba vozila. Zato je rešio da se odrekne ovog vozila, kojem je prvi vlasnik i koji ga je odlično služio proteklih 15-ak godina.

Nakon svih utvrđenih činjenica o stanju automobila, na obostrano zadovoljstvo, dogovorili smo se sa vlasnikom da je fer cena za otkup Citroen Xsara 2.0 Hdi polovnjaka 1.400 evra.

Polovni Citroen Xsara

Fer i pošten otkup Citroen Xsara automobila

Kao što smo već ranije pomenuli, nije nam bitno u kakvom je stanju vaš automobil, a nisu nam bitne ni godine starosti, kao ni pređena kilometraža jer bez obzira na sve vršimo otkup polovnih automobila po najpovoljnijim cenama i u najkraćem mogućem roku, a keš dobijate odmah na ruke.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem