Polovni Citroen C35 kombi 1985. godište iz Beograda

Polovni crveni kombi Citroen

Kombi francuskog proizvođača automobila Citroen C35 proizvodio se u fabrici Fijata u periodu od 1974. godine, pa sve do 1987. Ovaj kombi je bio rezultat saradnje francuskog i italijanskog giganta, pa se tako u Italiji proizvodio pod imenom Fiat 242, a u Francuskoj pod nazivom C35.

Nakon 1987. godine, proizvodnja modela se iz Italije seli u Francusku, a pod patronatom fabrike Šoson, u Parizu, Citroen nastavlja proizvodnju modela C35 do 1992. godine. Ovoga puta, kontaktirao nas je vlasnik polovnog kombi vozila iz Beograda.

Kao što znate, na vaš poziv odgovaramo u roku od 48h, pa smo tako bez dvoumljenja spremno odgovorili i na ovaj. Na teren izlazimo kako bismo procenili stanje u kojem se vozilo nalazi, a time i dogovorili fer i korektnu cenu. Mi otkupljujemo sve vrste vozila, bez obzira na stanje motora, kilometražu ili karoseriju.

Karakteristike Citroen C35 kombi vozila iz 1985. godine

  • Vrsta: kombi
  • Kilometraža: 650.000 km
  • Motor: dizel
  • Zapremina motora: 1900 cm3
  • Snaga motora: 60/82 (kW/KS)
  • Emisiona klasa: Euro 3
  • Manuelni menjač
  • Broj sedišta: 3
  • Broj vrata: 4/5 vrata
  • neregistrovan

Otkup i cena Citroen C35 kombi polovnjaka

Ovog puta, imali smo priliku da otkupimo polovni Citroen C35 kombi iz 1985. godine. Na poziv vlasnika iz Beograda, izašli smo na teren kako bismo se na licu mesta uverili u stanje polovnog vozila. Na prvi pogled, primetili smo da je karoserija dotrajala, da je farba izgubila svoj sjaj, a da je, usled dotrajalosti kombi vozila, na više mesta izgrebana.

Kako nam je vlasnik rekao, glavni razlog zbog kog se odlučio da proda Citroen C35 je taj što mu je istekla registracija. Pored toga, nedavno je kupio i novo kombi vozilo, za potrebe posla, pa je polovnjak odlučio da proda. Iako ga je, kao drugog vlasnika, odlično služio poslednjih 15ak godina, rešio je da ga se odrekne zbog pomenutih razloga.

Nakon obavljene inspekcije vozila i utvrđenog stanja vozila, dogovor je postignut na obostrano zadovoljstvo. Na cenu je uticalo godište kombi vozila, stanje motora i pređena kilometraža, dotrajala karoserija i enterijer, pa smo se tako sa vlasnikom dogovorili da je fer cena za otkup Citroen C35 kombi polovnjaka 600 evra.

Fer i pošten otkup Citroen automobila

Ukoliko i vi imate polovno Citroen vozilo koje želite da prodate, kontaktirajte nas. Kao što smo već ranije pomenuli, nije nam bitno u kakvom je stanju vaš automobil, koliko je kilometara prešao, nisu nam bitne ni godine starosti, kao ni izgled enterijera i karoserije. Bez obzira na sve, mi vršimo otkup polovnih automobila po najpovoljnijim cenama i u najkraćem mogućem roku, a keš dobijate na ruke.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem