Polovni automobil Ford Focus karavan 2005. godište iz Beograda

Polovnjak Ford Focus karavan

Ford Focus je automobil američkog proizvođača koji se proizvodi još od 1998. godine. Ovo je jedan od onih automobila koji su jako potcenjeni na našem tržištu, iako su performanse Ford Focus karavana na izuzetno zadovoljavajućem nivou. Ovaj automobil se smatra kao velika konkurencija nemačkom Golf 5 modelu, a nadmašio ga je na većini testova.

Našu agenciju za otkup polovnih automobila pozvao je vlasnik jednog Ford Focus karavana. Iako je Ford jedan od modela koje često otkupljujemo, rado smo se odazvali i na ovaj poziv. Pogledajte kako nas je otkup polovnih vozila doveo u vlasništvo jednog Ford Focus karavana 2005. godište iz Beograda.

Karakteristike automobila Ford Focus 2005. godište

 • Vrsta: karavan
 • Kilometraža: 250.000 km
 • Motor: Dizel
 • Zapremina motora: 1.753 cm3
 • Snaga motora: 66 / 90 (kW / KS)
 • Emisiona klasa: Euro 3
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • Manuelna klima
 • 5 sedišta
 • 4/5 vrata
 • Od dodatne opreme: airbag za vozača, kodiran ključ, servo volan, ABS,  električni podizači, daljinsko zaključavanje, grejači vetrobranskog stakla, podesiva sedišta, multifunckionalni volan, itd.

Otkup i cena Ford Focus karavan polovnjaka

Ford je drugu generaciju modela Focus lansirao na sajmu automobila u Parizu 2004. godine. Druga generacija je bila veća i teža od svog prethodnika što je dovelo do većeg prostora u prtljažniku i kabini. Naši vozači posebno vole ovaj model zbog njegove prostranosti, komfora i pouzdanosti.

Vlasnik ovog Focusa iz Beograda je već neko vreme planirao da zameni automobil, a kada je saznao za našu agenciju dobio je dodatni podsticaj da brzo i lako proda svog polovnjaka. Odlučio je da ne troši puno energije i vremena, pa je na predlog prijatelja pozvao broj naše agencije.

Kada smo imali sve potrebne informacije dali smo okvirnu procenu koja se vlasniku dopala. Dogovorili smo se da se vidimo za koji dan i eventualno sklopimo dogovor.

Ford Focus polovnjak karavan verzija

Kad smo sutradan došli kod vlasnika, pregledali smo automobil i utvrdili da se uglavnom poklapa sa opisom vlasnika. Imao je manja oštećenja na karoseriji, ali je generalno automobil bio u poprilično dobrom stanju. Na osnovu svega toga, utvrdili smo da je fer cena za polovni Ford Focus 2005. godište 1.650 evra. 

Vlasnik je bio zadovoljan isplaćenom sumom u kešu, a mi smo preuzeli automobil i sve obaveze oko dokumentacije i nastavili sa poslom.

Fer i pošten otkup Ford automobila

Ukoliko imate bilo kakav polovni automobil slobodno nas kontaktirajte kako bismo se dogovorili oko uslova otkupa. Automobili američkog proizvođača su popularni na našem tržištu, pa ukoliko imate bilo koji model Forda koji želite da prodate lako, pozovite naš broj telefona.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem