Polovni automobil Fiat Stilo 2006. godište iz Beograda

Polovnjak Fiat Stilo

Za Fiat se može reći da je najzastupljeniji brend automobila na domaćem tržištu već godinama unazad. Čak i gledano nekoliko desetina godina unazad, ovaj brend je oduvek imao vrlo pogodan položaj kod nas. Naravno, od tpočetka proizvodnje Fiat vozila u fabrici automobila u Kragujevcu, Fiat je postao daleko najzastupljenije vozilo na našim ulicama. 

Ipak, to se najviše odnosi na model Punto, dok je ovog puta reč o automobilu Fiat Stilo, koji je takođe jedan od najpopularnijih modela automobila u Srbiji tj. među domaćim vozačima.

Jedan od poslednje otkupljenih polovnih automobila u okviru naše agencije za otkup, jeste bio upravo crni Fiat Stilo iz 2006. godine od vlasnika u Beogradu. Otkup automobila u Beogradu je protekao glatko, a mi Vam predstavljamo kako se sve odvijalo i na koji način.

Karakteristike automobila za otkup Fiat Stilo 2006. godište

 • Vrsta: hečbek
 • Kilometraža: 185.000 km
 • Motor: dizel
 • Zapremina motora: 1910 cm3
 • Snaga motora: 85/116 (kW/KS)
 • Emisiona klasa: Euro 4
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • Broj sedišta: 5 sedišta
 • Broj vrata: 4/5 vrata
 • Automatska klima
 • Registrovan
 • Od dodatne opreme: airbag za vozača i suvozača, kao i bočni airbag, child lock, ABS, kodiran ključ, centralno zaključavanje, servo volan, daljinsko zaključavanje, putni računar, svetla za maglu, sedišta podesiva po visini, radio CD.

Ovako je prošao otkup automobila Fiat Stilo

Vlasnik automobila iz Beograda živi u blizini sedišta naše agencije za otkup polovnih automobila, te je smatrao da je višak kontaktirati nas putem sajta, već je jednostavno okrenuo broj telefona i pozvao našu agenciju za otkup. Na njegov predlog, a što bismo i mi svakako ponudili nevezano od toga da li je prodavac automobila na kilometar ili 200 km udaljenosti, dogovorili smo brzi sastanak i razgledanje automobila.

Ovog puta nije bilo potrebe za razgovaranje o svemu preko telefona, već smo uz par osnovnih informacija, poput te da je automobil zapravo u voznom stanju i da nije namenjen za auto otpad i otkup na kilo, te da je auto prešao skoro 200 hiljada km za svoj vek od 14 godina, i informacije o izgledu vozila, rešili smo da se uputimo direktno do vlasnika.

Prodavac je delovao iskren u nameri da da svoj automobil na otkup, a kako kod nas nema negativnih odgovora pregovaranje je počelo. Naravno, besplatna procena automobila je podrazumevana, te smo nakon nekoliko minuta provere stanja automobila već mogli da iznesemo svoju ponudu.

Fiat Stilo polovnjak

Nakon sagledavanja celokupne slike o automobilu, procenili smo da ovaj automobil vredi 1600 evra. Reklo bi se da je prethodni vlasnik bio više nego zadovoljan ponudom, a isplata novca odmah u kešu za otkupljeni automobil je samo potkrepila mišljenje da je doneo pravu odluku.

Fer i pošten otkup polovnih vozila

Ukoliko i vi posedujete neki automobil marke Fiat ili bilo koji drugi polovnjak, a niste sigurni kome da se obratite jer ne možete da pronađete kupca za svog četvorotočkaša, okrenite broj naše agencije jer nema negativnih odgovora, besplatna procena je tu, a kao što se može videti i poštena i fer isplata za automobil!

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem