Polovni Audi A6 2000. godište iz Subotice

Audi A6 karavan polovnjak

Audi A6 pripada grupi automobila više srednje klase koju proizvodi poznati nemački gigant Audi. Radi se o modelu koji se proizvodi od 1994. godine i koji je izuzetno popularan među ljubiteljima komfornih i snažnih automobila. 

Ovog puta, nas je kontaktirao vlasnik polovnog modela Audi A6 2000.godište iz Subotice sa namerom da proda svoje vozilo koje je uvezao iz inostranstva. Kao što već znate, mi vršimo otkup svih polovnih i havarisanih automobila, bez obzira na godište, stanje motora ili enterijer. 

U nastavku teksta saznajte kako je protekao otkup polovnog automobila Audi A6 2000. godište iz Subotice.

Karakteristike polovnog automobila Audi A6 2000. godište

 • Vrsta: karavan
 • Kilometraža: 310.000 km
 • Motor: dizel
 • Zapremina motora: 1968 cm3
 • Snaga motora: 103/140 (kW/KS)
 • Emisiona klasa: Euro 3
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • Broj sedišta: 5
 • Broj vrata: 4/5 vrata
 • Manuelna klima
 • Nije registrovan
 • od dodatne opreme: airbag za vozača i suvozača, bočni airbag servo volan, daljinsko zaključavanje, električni podizači, električni retrovizori, grejači retrovizora, sedišta podesiva po visini, naslon za ruku…

Otkup i cena Audi A6 polovnjaka

Audi spada u grupu automobila koji se često mogu videti na našim ulicama. Visko kvalitet performansi, pouzdan motor i brend koji traje decenijama, učinili su da ovaj bavarski proizvođač automobila postane svetski poznat i priznat. S obzirom na to da mi otkupljujemo sve marke polovnih automobila, ovog puta izašli smo na teren na poziv vlasnika polovnog Audi A6 modela iz Subotice.

Na lice mesta izlazimo u roku od 48 časova, a inspekciju obavljamo kako bismo na najbolji način utvrdili realnu, fer i korektnu cenu. Nakon obavljenog uvida u stanje vozila, utvrdili smo da je karoserija dobro očuvana, da je enterijer negovan ali da se vide prvi znaci starosti, jer je, prema rečima vlasnika, ovaj model u njegovom posedu već više od 10 godina. Pored toga, vlasnik nam je rekao da planira kupovinu novog modela i da je rešio da je krajnje vreme da proda ovaj model.

Polovnjak Audi A6 karavan

Polovni Audi A6 se sjajno pokazao u probnoj vožnji, a vlasnik nam je objasnio da je redovno servisiran i da je tokom godina vodio računa o svom ljubimcu. S obzirom na to da je vlasnik želeo da postigne fer cenu za svoj automobil, nas je kontaktirao kako bi za svoj automobil postigao povoljan dogovor. Nakon inspekcije, razgovora sa vlasnikom i probne vožnje, utvrdili smo da je realna cena za ovaj Audi 3.500 evra.  

Fer i pošten otkup svih polovnih automobila

Ukoliko ste nakon ovog teksta shvatili da i vi imate neko polovno vozilo koje želite da prodate iz bilo kog razloga, bilo da je reč o automobilu koji je u voznom stanju ili havarisanom vozilu, mi ćemo na vašu adresu doći u roku od 48 sati i ponudićemo cenu koja zadovoljava obe strane. Pored toga, možete nam poslati i online upit za besplatnu procenu automobila i tako saznate realnu cenu vašeg polovnog automobila.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem