Polovna Zastava Skala 55 1998. godište iz Beograda

Zastava Skala 55 polovni automobil

Zastava Skala je model domaćeg automobilskog proizvođača “Zastava automobili” iz Kragujevca. Ovaj model se proizvodi od kraja 80ih godina, kada je modelu dodat naziv Skala 55/56 u zavisnosti od jačine motora. Proizvodnja modela sa troje vrata prekinuta je još 1990. godine, a najvažnija promena kod modela bila je primena petostepenog menjača i nove stabilizacione poluge kod svih verzija.

Ovog puta, nas je kontaktirao vlasnik polovnog automobila Zastava Skala 55 iz Beograda sa željom da otkupimo njegovo vozilo. U svakom trenutku, spremno odgovarama na vaš poziv i izlazimo na teren da procenimo stanje u kojem se vozilo nalazi. Kao što znate, mi otkupljujemo sve vrste vozila, bez obzira na vozno stanje, enterijer ili broj pređenih kilometara.

Karakteristike modela Zastava Skala 55 iz 1998. godine

 • Vrsta: limuzina
 • Kilometraža: 850.000 km
 • Motor: benzin + gas (TNG)
 • Zapremina motora: 1100 cm3
 • Snaga motora: 40/54 (kW/KS)
 • Emisiona klasa: Euro 2
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • Broj sedišta: 5 sedišta
 • Broj vrata: 4/5 vrata
 • Nema klimu
 • Registrovan
 • Od dodatne opreme: metalik boja, radio CD, servisna knjiga, rezervni ključ

Otkup i cena Zastava Skala 55 polovnjaka

Najpoznatiji srpski proizvođač automobila – “Zastava automobili” – koji je više od pola veka proizvodio nekoliko poznatih modela “fiću”, “tristaća”, Zastavu 101 i Yugo-a. Poslednje izmene napravljene na modelu čiji otkup danas predstavljamo izvršena je 2007. godine, kada je ugrađena nova instrument-tabla sa digitalnim brojačem kilometara, pokazivačem broja obrtaja i elektronskim brzinometrom.

Nas je kontaktirao vlasnik polovnog automobila Zastava Skala 55. Sledećeg dana odgovorili smo na poziv i izašli na teren da utvrdimo stanje u kojem se vozilo nalazi. Detaljnim pregledom, utvrdili smo da je eksterijer automobila u dobrom stanju, ako se u  ima u vidu da je star nekoliko decenija.  

Na par mesta primetno je da boja počinje da puca usled starosti, kao i nekoliko manjih ogrebotina na donjem delu automobila. Izgled enterijera prilično je dotrajao, vidljivo je da je vođena manja briga o unutrašnjem delu samog vozila.

U razgovoru sa vlasnikom automobila smo saznali da je reč o vozilu koje se u porodici nalazi više od 15 godina. Kaže da je prešao ogroman broj kilometara i da je krajne vreme za kupovinu novog automobila. Zato je nas kontaktirao.

Na formiranje konačne scene uticalo je godište modela, spoljašnji izgled, pređena kilometraža i dotrajao enterijer. Važno je da napomenemo da uvek nudimo realnu cenu kojom su zadovoljne obe strane i da otkupljujemo sve vrste vozila. Tako je i bilo i ovog puta, pa smo nakon obavljene inspekcije i razgovora sa vlasnikom utvrdili realnu cenu koja je zadovoljila obe strane – 300 evra.

Polovni automobil Zastava Skala 55

Fer i korektan otkup Zastava automobila

Ukoliko i vi imate polovno vozilo koje želite da prodate, mi vršimo otkup svih vozila po najpovoljnijoj ceni. Kao što smo već ranije pomenuli, nije nam bitno u kakvom je stanju vaš automobil, a nisu nam bitne ni godine starosti, pređena kilometraža i stanje enterijera, jer bez obzira na sve vršimo otkup polovnih automobila po najpovoljnijim cenama i u najkraćem mogućem roku, a keš dobijate odmah na ruke.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem