Polovna Toyota Yaris prve generacije, 2004. godište iz Drlupe

Bočni prikaz crvenog automobila Toyota Yaris

Toyota je poznati japanski proizvođač automobila koji je veoma popularan po svojim SUV vozilima vrhunskog kvaliteta. Međutim, u januaru 1999. godine zvaničnici Toyote su međunarodnom tržištu predstavili model Yaris, kompaktni hečbek automobil koji je idealan za gradsku vožnju. 

U međuvremenu, Toyota Yaris je postao ozbiljan automobil koji predstavlja idealan izbor vozačima širom zbog svog modernog, čak po malo i futurističkog izgleda, udobne vozačke i putničke kabine ali i solidnog motora koji uz adekvatno održavanje može trajati veoma dugo. 

Danas se proizvodi treća generacija ovog vozila. 

Našu agenciju za otkup automobila je kontaktirao vlasnik prve generacije Toyote Yaris, odnosno Toyote Yaris XP 10. On je preko interneta saznao za usluge koje naša agencija za otkup automobila pruža, a zbog kvalitetnih recenzija i dobrih utisaka od naših dosadašnjih klijenata, odlučio je i da nam se obrati sa upitom za saradnju.

Nakon kraćeg informativnog razgovora o opštem stanju vozila, naš tim je krenuo putem Drlupe ispod Kosmaja, kako bi smo i lično uverili u stanje vozila.

U nastavku teksta saznajte detalje i cenu otkupa polovne Toyote Yaris, 2004. godište. 

Toyota Yaris 1.4 karakteristike 

 • Kilometraža: 153.000 km
 • Zapremina motora: 1400 cm3
 • Snaga motora: 55/75 (kW/KS)
 • Gorivo: Dizel
 • Menjač: Manuelni 5 brzina
 • 2/3 vrata
 • ABS
 • AirBag
 • Centralno zaključavanje 
 • Električni retrovizori
 • Servo volan

Detalji i cena otkupa polovne Toyote Yaris, 2004. Godište.

Nakon skoro sat vremena vožnje, našli smo se u prelepom mestu po imenu Drlupa u blizini Sopota. Ovo divno selo broji svega nekoliko stotina ljudi i nalazi se u podnožju Kosmaja, a da trebalo nam je nešto manje od sat vremena vožnje kako bismo do njega i došli. 

Naš klijent nas je ljubazno dočekao i pokazao nam je svoju polovnu Toyotu Yaris koja je stajala parkirana ispod trema, pored porodične kuće našeg klijenta. 

Desni bočni prikaz crvenog automobila Toyota Yaris

Naša ekipa je na brzinu isprobala ovo vozilo, koje pored toga što je u odličnom estetskom stanju kako spolja, tako i unutra, ima vrhunsku pokretljivost i stabilnost, pa smo ubrzo i završili našu probu vozila i krenuli da se dogovorimo sa našim klijentom oko fer i korektne cene otkupa koja će odgovarati i njemu i njama. 

Nakon kraćeg razgovora, isplatili smo na licu mesta našem klijentu 1600 evra u kešu nakon čega smo se zadovoljno zaputili nazad u Beograd bogatiji za Toyotu Yaris prve generacije u odličnom stanju. 

Fer i pošten otkup svih polovnih automobila

Kada želite da prodate svoj automobil po najboljoj mogućoj ceni, u kakvom god stanju da se nalazi vozilo, a pritom uz najkraći mogući rok, slobodno se obratite nama i mi ćemo sa zadovoljstvom otkupiti vaš automobil. Nisu nam važni ni brend, ni model ni stanje vozila – samo vaša želja za brzom i sigurnom prodajom polovnjaka.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem