Polovna Škoda Octavia 1.6 na gas iz Šimanovaca

Pogled sa visine na parkiranu skodu

Oktavija je mali, porodični model češkog proizvođača automobila Škoda. Proizvodi se od 1996. godine a svoje ime deli sa još jednim modelom koji se proizvodio nešto ranije, od 1959. do 1971. godine. Trenutno se proizvodi četvrta generacija ovog vozila u dva oblika karoserije, kao limuzina i karavan. 

Oktavija je Škodin najpopularniji model što potvrđuje i činjenica da je od početka proizvodnje prodato više od 5 miliona vozila. Čak 40% proizvodnje u Škoda fabrikama se svodi na proizvodnju ovog modela.

Našu agenciju za otkup autombila je kontaktirao vlasnik zelene Oktavija limuzine, 2006. godište iz Šimanovaca, sa upitom o mogućoj saradnji. Mi smo se, vrlo rado, odazvali pozivu a detalje otkupa saznaćete u nastavku ovog teksta

Polovna Škoda Oktavija, 2006. godište, karakteristike: 

  • Model: Škoda Oktavija
  • Godina proizvodnje: 2006.
  • Kilometraža: 223.000 km 
  • Broj vrat: 4/5  
  • Menjač: Manuelni, 5 brzina
  • Pogon: Prednji 
  • Karoserija: Limuzina
  • Motor: Benzin + Gas 1.6 tng 

Cena i otkup polovne Škoda Oktavije 

Zelena škoda okrtavia u dvorištu

Škoda Oktavija je jedan od najpouzdanijih automobila kada je u pitanju odnos cene i kvaliteta. Kao i pri kupovini svakog polovnog vozila, treba naročito obratiti pažnju na razne falinke, budući da je ovaj model veoma popularan kod vozača širom sveta. 

Vlasnik polovne Oktiavije iz Šimanovaca je odlučio da kontaktira našu agenciju jer kako on kaže, dojadilo mu je da traći dragoceno vreme sa nezahvalnim kupcima preko auto oglasa. 

Iz njemu bliskih izvora je saznao da će preko naše agencije dobiti fer cenu i novac na ruke istog dana. 

Nakon što smo se raspitali o godištu, kilometraži, motoru ali i generalnom stanju automobila, imali smo jasnu sliku o kakvom vozilu je reč. Ubrzo smo poslali i ekipu da završi posao. 

Naša ekipa je u Šimanovcima zatekla polovnu Škodu Oktaviju vrhunskom stanju i u potpunosti se uverila u reči vlasnika. Naše pravilo je da vlasnicima vozila koje otkupljujemo uvek pružamo fer ponudu, koja je u ovom slučaju iznosila 3500 evra. 

Budući da novac uvek isplaćujemo na ruke, istog dana smo isplatili vlasnika i postali bogatiji za jednu Škodu Oktaviju u vrhunskom stanju. 

Fer i pošten otkup svih polovnih automobila

Kada želite da prodate svoj automobil po najboljoj mogućoj ceni, u kakvom god stanju da se nalazi vozilo, a pritom uz najkraći mogući rok, slobodno se obratite nama i mi ćemo sa zadovoljstvom otkupiti vaš automobil. Nisu nam važni ni brend, ni model ni stanje vozila – samo vaša želja za brzom i sigurnom prodajom polovnjaka.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem