Polovna Opel Corsa B 1.5, 1997. godište iz Malog Požarevca

Crvena Opel Corsa B na parkingu frontalni pregled

U aprilu 1993. godine, nemački auto-moto gigant Opel je predstavio model Corsa B a isti automobil mogao se naći u Velikoj Britaniji pod imenom Vauxhall Nova, odnosno Holden Barina u Australiji. Ovo je ujedno i prvi automobil koji je sastavljen u Španiji a da se prodavao u velikoj meri čak i na australijskom tržištu. Opel Corsa B se proizvodila sve do 2000. godine kada ju je zamenio moderniji Opel Corsa C model. 

Za razliku od prethodnih modela, ovaj automobil se proizvodio isključivo u hečbek obliku karoserije. Postoje dve verzije Opel Corsa B modela, odnosno verzije sa troje i petoro vrata. Ovaj automobil je namenjen za gradsku vožnju a pristupačna cena u spoju sa zadovoljavajućim kvalitetom izrade kao i dobrim performansama je spoj koji je učinio da ovo vozilo postane jedno od najpopularnijih gradskih automobila ikad. 

Našu agenciju za otkup vozila je kontaktirao vlasnik polovne Opel Corse iz Malog Požarevca kod Beograda, napravljene, sada već davne 1997. godine. Naš klijent je od poznanika (našeg bivšeg klijenta) saznao da se bavimo otkupom svih vozila, nezavisno od stanja u kojem se ona nalaze, te je odlučio da nas kontaktira sa upitom o saradnji. 

Mi smo se brzo odazvali na poziv i nakon kraćeg upita o opštem stanju vozila, krenuli smo putem Malog Požarevca kako bi i uživo videli vozilo. 

Nastavte sa čitanjem ovog teksta kako biste saznali detalje otkupe polovne Opel Corse B, 1997. godište iz Malog Požarevca

Opel Corsa B 1.5, 1997. godište karakteristike : 

  • Kilometraža: 1111 km 
  • Gorivo: Dizel
  • Snaga motora : 49/67 (kW/KS)
  • Zapremina motora : 1500 cm3
  • Menjač : Manuelni, 5 brzina
  • 4/5 vrata
  • Servo volan
  • AirBag

Detalji i cena otkupa polovne Opel Corse B 1997. godište

Nakon 30-ak minuta vožnje, stigli smo u Mali Požarevac gde nas je dočekao naš klijent u svojoj porodičnoj kući. Prijatno nas je ugostio i pokazao nam je garažiranu Opel Corsu crvene boje u solidnom stanju, izuzev sitnih estetskih i kozmetičkih nedostataka koji ne utiču na vožnju automobila. 

Crvena Opel Corsa B na parkingu bočni pregled

Naša ekipa je isprobala vozilo, pa smo se tako i iz prve ruke uverili u njegovo odlično vozno stanje. Nakon kraće probe, seli smo sa našim klijentom kako bi smo se dogovorili oko cene otkupa njegove polovne Opel Corse B. 

Jedno od glavnih načela naše agencije za otkup automobila je fer i poštena cena otkupa koje odgovoara i nama, ali i našim klijentima. Ponudili smo cenu od 450 evra našem klijentu, na koju je on zadovoljno pristao. 

Isplatili smo 450 evra našem klijentu iz Malog Požarevca u kešu a mi smo se vratili za Beograd bogatiji za jednu Opel Corsu B iz 1997 godine u solidnom stanju. 

Fer i pošten otkup svih polovnih automobila

Kada želite da prodate svoj automobil po najboljoj mogućoj ceni, u ma kakvom stanju da se nalazi vozilo, a pritom uz najkraći mogući rok, slobodno se obratite nama i mi ćemo sa zadovoljstvom otkupiti vaš automobil. Nisu nam važni ni brend, ni model ni stanje vozila – samo vaša želja za brzom i sigurnom prodajom polovnjaka.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem