Polovna Opel Astra G 2.0 DTI 2001. godište iz Paraćina

Opel Astra G automobil

Opel Astra je kompaktni automobil nemačkog giganta Opel, koji se uspešno proizvodi još od 1991. godine. Do sada je proizveden u pet generacija – Opel Astra F (1991. – 1998.), Opel Astra G (1998. – 2004.), Opel Astra H (2004. – 2009.), Opel Astra J (2009. – 2015.) i Opel Astra K (2015. – i dalje u toku).

Nama se nedavno ukazala prilika da otkupimo jedan polovni Opel Astra G automobil od vlasnika iz Pančeva. Bez mnogo dvoumljena, odlučili smo da odemo na lice mesta i uverimo se o kakvom je automobilu reč. Mi ne postavljamo suvišna pitanja, zanima nas samo godište, kilometraža, zapremina motora, u kakvom je stanju automobil. Osnovne informacije da steknemo opštu sliku o automobilu i ponudimo vam realnu cenu za automobil.

Opela Astra G automobil

Dolazimo kod vas potpuno besplatno da izvršimo detaljniju procenu, nakon vizuelne inspekcije i kratke test vožnje donosimo fer tržišnu cenu i po mogućstvu završavamo posao na obostrano zadovoljstvo.

Karakteristike modela Opel Astra G iz 2001. godine

 • Vrsta: limuzina
 • Kilometraža: 325.000 km
 • Motor: dizel
 • Zapremina motora: 1995 cm3
 • Snaga motora: 74/101 (kW/KS)
 • Emisiona klasa: Euro 3
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • Broj sedišta: 5 sedišta
 • Broj vrata: 2/3 vrata
 • Manuelna klima
 • Registrovan
 • Od dodatne opreme: airbag za vozača i suvozača, kao i bočni airbag, ABS, ESP, ASR, kodiran ključ, centralno zaključavanje, daljinsko zaključavanje, putni računar, električni podizači stakla, električni retrovizori, svetlo za maglu, tonirana stakla, sedišta podesiva po visini, radio CD, aluminijumske felne,

Otkup i cena Opel Astra G polovnjaka

Opel Astra G je za evropsko tržište lansirana 1998. godine. Ovaj automobil proizvodio se kao hečbek sa troje i petoro vrata, sedan sa četvoro vrata i karavan sa petoro vrata. Nas je ovaj put pozvao vlasnik jednog Opel Astra G 2.0 DTI 2001. godište iz Paraćina.

Kada smo otišli na lice mesta mogli smo da se na najbolji mogući način uverimo u realno stanje ovog automobila. Ono što smo mogli da zaključimo na osnovu prve inspekcije jeste da je ovaj automobil u relativno dobrom i očuvanom stanju. Karoserija je bez vidljivih tragova oštećenja, kao i enterijer vozila, za koji se vidi da je održavan i da se vodio računa.

Kako nam je saopštio vlasnik, on ovaj automobil ima u posedu već više od 15 godina, i smatra da je došlo vreme za zamenu, s obzirom na to koliko je automobil već star. Iako je poprilično dobro očuvan, godine su učinile svoje, a automobil je već dobro odslužio svoje.

Postigli smo dogovor, a na obostrano zadovoljstvo zaključili smo da je realna cena za otkup ovog automobila 1.050 evra.

Opel Astra G automobil

Fer i pošten otkup Opel automobila

Otkup Opel automobila po najpovoljnijoj ceni. Kao što smo već ranije pomenuli, nije nam bitno u kakvom je stanju vaš automobil, a nisu nam bitne ni godine starosti, kao ni pređena kilometraža jer bez obzira na sve vršimo otkup polovnih automobila po najpovoljnijim cenama i u najkraćem mogućem roku, a keš dobijate odmah na ruke.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem