Polovna Opel Astra G, 2001. godište iz Kačareva

Opel Astra siva na parkingu

Opel Astra je praktičan, porodični auto koji se proizvodi od 1991. godine, a trenutno je aktuelna čak peta generacija ovog modela. 

Ovo vozilo ima par naziva u zavisnosti od regiona u kojem se prodaje. Tako je ovo vozilo kod nas poznato kao Opel Astra, dok je se u Velikoj Britaniji prodaje pod imenom Vauxhall Astra,  u Kini kao Buick Excelle XT, dok je u Južnoj Americi brendirano kao Chevrolet Astra. 

Našu agenciju za otkup automobila je kontaktirao vlasnik polovnog vozila marke Opel Astra G 1.4i,  2001. godište iz Kačareva nadomak Pančeva. 

Prema njegovim rečima, saznao je za nas od strane nekoliko ljudi iz njegovog mesta koji su bili zadovoljni saradnjom sa nama, pa je rešio da nas kontaktira kako bi brzo i efikasno zaradio nešto novca od svog polovnjaka koji mu je, kako on kaže, samo zauzima mesta u garaži. 

Tako smo se posle kraćeg telefonskog razgovora o generalnom stanju vozila zaputili za Kačarevo kako bi postigli fer i pošten dogovor sa našim klijentom, a detalje otkupa polovne Opel Astre G iz Kačareva možete saznati u nastavku.

Opel Astra siva na parkingu

Opel Astra G 1.4i karakteristike: 

  • Kilometraža: 223.000 km
  • Gorivo: Benzin 
  • Snaga motora: 66/90 (kW/KS)
  • Menja: Manuelni, 5 brzina
  • Emisiona klasa motora: Euro 3 
  •  4/5 vrata
  • ABS 

Detalji i cena otkupa polovne Opel Astre G 2001. godište

U Kačarevu nas je dočekao naš klijent u svojoj porodičnoj kući i dozvolio nam je da ovo vozilo testiramo kako bismo se, iz prve ruke, uverili u njegove prednosti i mane. 

Oduševili smo se što je Opel Astra iz Kačareva bila očuvana i u vrlo dobrom stanju, kako sa mehaničke, tako i sa kozmetičke strane, osim jednog traga od udarca na levoj strani branika

Jedno od glavnih načela naše agencije za otkup automobila je to što isplaćujemo keš na licu mesta našim klijentima po fer i poštenoj ceni koja odgovara i klijentu i nama. 

Siva Opel Astra zadnji deo

Tako smo seli da se dogovorimo oko prodaje ovog vozila sa našim klijentom, a vrlo brzo smo i došli do zajedničke cife, te smo njemu isplatili 1700 evra u kešu, na ruke a mi smo se krenuli nazad bogatiji za jednu polovnu Opel Astru G u vrlo dobrom stanju.

Fer i pošten otkup svih polovnih automobila

Kada želite da prodate svoj automobil po najboljoj mogućoj ceni, u ma kakvom stanju da se nalazi vozilo, a pritom uz najkraći mogući rok, slobodno se obratite nama i mi ćemo sa zadovoljstvom otkupiti vaš automobil. Nisu nam važni ni brend, ni model ni stanje vozila – samo vaša želja za brzom i sigurnom prodajom polovnjaka.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem