Polovna Ford Fiesta koja nije u voznom stanju

Prednji prikaz crvenog automobila Ford Fiesta

Ford Fiesta je automobil američke proizvodnje, koji na ulicama možemo videti od davne 1976. godine. Ovaj automobil se pokazao kao pouzdan mali potrošač, jer je 2017. godine počela proizvodnja 7 generacije Ford Fieste. 

Ford Fiesta nije previše popularan automobil kod nas u regionu, pa je vlasnicima malo teže da pronađu odgovarajućeg kupca. Shodno time, našu agenciju za otkup automobila kontaktirao je vlasnik Ford Fieste iz Smederevske Palanke koja nije u voznom stanju. 

Na pitanje kako je saznao za nas, odgovorio je da je pronašao naš web sajt u pretrazi na Google-u i putem njega došao do broja mobilnog telefona. Naglasio nam je da auto nije u voznom stanju već neko vreme, a mi smo mu objasnili da vršimo otkup automobila nezavisno od njegovog stanja

Ford Fiesta karakteristike:

 • Godište 2003.
 • Kilometraža: 238.000 kilometara
 • Hečbek
 • Benzin
 • Snaga motora: 51/69 (kW/KS)
 • 4/5 vrata
 • Manuelni menjač sa 5 brzina 
 • Airbag za vozača 
 • ABS
 • Kodiran ključ
 • Centralno zaključavanje

Bočni prikaz crvenog automobila Ford FiestaDetalji i cena otkupa polovnog Ford Fieste

Nakon kraćeg telefonskog razgovora i još bržeg usmenog dogovora, naša ekipa se u pratnji šlep službe uputila ka Smederevskoj Palanci, pa nakon 1 sata i 20 minuta vožnje stigli smo ispred dvorišta u naselju Kolonija. 

Odmah smo primetili crvenu Ford Fiestu ušuškanu u hladu drveta, a vlasnik nam je objasnio da automobil ne vozi već neko vreme, te da želi sada da ga proda. Nisu nas zanimali razlozi prodaje, već smo se uverili u stvarno stanje ovog automobila.

S obzirom da je auto stajao duži vremenski period negaražiran, limarija je počela da propada, a i šoferšajbna je bila razbijena. 

Nije bilo potrebno dugo da se dogovorimo, pa smo klijentu na ruke odmah isplatili 800 eura. Pozdravili smo se sa ljubaznim domaćinom, pa smo se zajedno sa šlep službom koja je natovarila naše vozilo, vratili nazad za Beograd.

Fer i pošten otkup svih vrsta polovnih vozila 

Da li želite da prodate svoj automobil, ili procenite njegovo pravo stanje? 

Pored toga što naša agencija vrši otkup svih vrsta automobila neovisno od njihovog stanja, vršimo procenu vrednosti potpuno besplatno, stoga nas kontaktirajte kako biste prodali vaš automobil brzo, po najboljoj ceni.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem